Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийВиговського-і
ID 4566339

Виговського І. вул.

Львів, Залізничний район

ID 4566339
133 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
92 / / 18 кв.м
3 / 10 поверх
Пропоную трикімнатну квартиру по вул. Виговського.
Квартира світла, простора, комфортного планування: три кімнати, велика кухня, два санвузли, лоджія з кухні, відкритий балкон з кімнати, містка кладова на лоджії. ІО - двоконтурний газовий котел Viessmann, якісні радіатори, розведена тепла підлога на 4 контури,  залита стяжка. П'ятикамерні, панорамні, мп вікна. Броньовані двері. 
ЖК бізнес класу від надійного забудовника Мій Дім. Висока якість будівництва. У вартість входить великий підвал з коміркою площею 11, 1 кв. м. Будинок зданий у 2017 р., повністю заселений. Працює ОСББ. Оформлено право власності. З вікон відкривається краєвид на відкритий простір. Відеоспостереження, цілодобова охорона. Красиві дизайнерські ліфти. У дворі є дитячий майданчик, в будинку стоматологія, супермаркет Близенько, спортзал, мовна школа. В пішій доступності школи і садочок. До центру 10 хв, до Залізничного вокзалу 5 хв. 
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 92 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень