Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийПасічна84
ID 4566081

Пасічна вул., 84

Львів, Личаківський район

ID 4566081
122 000 $

Продаж квартири

1 кімната
40 / 11 / 20 кв.м
9 / 16 поверх
ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ

Адреса - місто Львів, вулиця Пасічна, 84.
Кількість кімнат- однокімнатна квартира.
Поверх - 9 з 16.
Тип будинку - новобудова.

Загальна площа - 40 м2, житлова - 11 м2, кухня - 20 м2.
В квартирі зроблений авторський ремонт, наявні меблі від провідного виробника "FRANKOF",та побутова техніка від виробника «Bosch»: варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник, посудомийна машина, пральна машина. Встановлений кондиціонер.
Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Наявний підігрів підлоги на кухні, санвузлі, в коридорі.
Санвузол - один, суміжний.
Будинок введений в експлуатацію.

Особливості даної квартири - це те, що дана квартира знаходиться в житловому комплексі бізнес-класу в Личаківському районі міста на вулиці Пасічній, 84 у місті Львові. ЖК «Tiffany» відомий містянам своєю унікальною архітектурою, увагою до деталей, вдалим розташуванням та якістю будівництва. Прибудинкова територія включає функціональний workout-комплекс, дитячі майданчики та лаундж-зону з фонтаном. Для автомобілів передбачений дворівневий підземний паркінг (є вільні місця для придбання) і гостьова стоянка біля будинку. 

Поруч з будинком: школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування.
Код об'єкта: 1656.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 40 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Книшук Ірина
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень