Оренда квартири • ЛьвівЗалізничнийЗалізнична7
ID 4565771

Залізнична вул., 7

Львів, Залізничний район

ID 4565771
600 $ /міс

Оренда квартири

2 кімнати
59 / 26 / 25 кв.м
4 / 14 поверх
Чудова квартира в новобудові, яка вражає своїм стильним і сучасним дизайном у стилі "Loft". Кожен елемент цієї квартири втілено з увагою до деталей, щоб забезпечити вам комфортне та затишне проживання.
Ви знайдете тут все необхідне для вашого щоденного життя, оскільки квартира обладнана всією сучасною побутовою технікою. Меблі виготовлені на замовлення з використанням натурального дерева, що надає приміщенню особливий шарм та комфорт.
Розташована вона у зручному місці, недалеко від центру міста і знаходиться в пішій доступності до зупинок громадського транспорту. Крім того, на території комплексу є дитячий майданчик, де ваші діти зможуть безпечно і весело проводити час, а також магазини, які забезпечать ваші потреби.
Поверх: 4Поверховість: 7Загальна площа: 59 м²Площа кухні: 25 м²Тип стін: ГазоблокКількість кімнат: 2 кімнатиПланування: РоздільнаCанвузол: СуміжнийОпалення: Індивідуальне газовеРемонт: Авторський проектМеблювання: З меблями

Вартість: 600 USD.
Оперативний показ!Деталі за номером телефону.Можливий торг.
Код об'єкту: 2247.
Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 59 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Пeровський Олeксандр
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень