Продаж квартири • ЛьвівСихівськийЗелена
ID 4561022

Зелена вул.

Львів, Сихівський район

ID 4561022
119 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
67 / 40 / 10 кв.м
12 / 14 поверх
Продаж 2 кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом у новобудові ЖК "Яскравий Львів" по вулиці Зелена, місто Львів.

Розташована на 12-му поверсі 14-ти поверхового будинку.
Загальна площа квартири 67м2, житлова 40м2, кухня 10м2.
Індивідуальне опалення, газовий котел, тепла підлога.

Техніка: холодильник BOSCH, посудомийна машина BOSCH, кондиціонер GREE з Wi-Fi, духова шафа ELECTROLUX, варильна газова поверхня ELECTROLUX, витяжка ELECTROLUX, тостер GORENJE, блендер Kenwood, пральна машина LG, робот-пилосос з функцією вологого прибирання Roborock, миючий пилосос THOMAS, акумуляторний ручний пилосос BLACK+DECKER, праска BOSCH, відпарювач для одягу, телевізор 55", зволожувач повітря Xiaomi SmartMi. Функції смарт-дому.

Встановлений фільтр зворотного осмосу Ecosoft для очищення води (окремий кран з питною водою); система резервного живлення, яка включається автоматично при відключенні електроенергії та при цьому дозволяє користуватися більшістю електроприладів, котлом для опалення та інтернетом ((підключений провайдер Астра працює без світла, також з провайдерів у будинку є Копійка, Водафон (оптоволокно обидва, працюють без світла) також є Комітех)); якісна, дорога сантехніка (Grohe, Remer, Roca); рушникосушка з теном Mario; лічильники на воду, газ, електроенергію. Дві шафи виготовлені під замовлення з фурнітурою Blum.

Квартира кутова, виходить на сонячну сторону, дуже тепла, світла, видно з вікна захід сонця.
У ціну також входить підвальне приміщення площею 5.6 м2.

Код об'єкту 13263.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 67 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень