Оренда квартири • ЛьвівФранківськийЛукаша-м
ID 4560458

Лукаша М. вул., 4В

Львів, Франківський район

ID 4560458
700 $ /міс

Оренда квартири

2 кімнати
60 / 40 / 20 кв.м
10 / 14 поверх
Запрошуємо Вас оглянути затишну та стильну квартиру у форматі кухня-студія в новобудові, розташовану в зеленій частині Львова поряд з центром та трьома парками. Це ідеальне місце для життя та відпочинку.
         Квартира обладнана якісною побутовою технікою, включаючи пральну машину, посудомийку, сенсорну варильну поверхню, духовку, холодильник та телевізор. Ця кухня-студія створює простору та затишну атмосферу для вашого комфорту.          Квартира має дві ізольовані спальні, які повністю мебльовані. У другій спальні є розкладний диван та місце під робочий стіл, що робить її ідеальним місцем для роботи або відпочинку.         Наявний підігрів підлоги забезпечить вам комфорт у холодну пору року, а балкон з кухні дозволить насолоджуватися свіжим повітрям та красивим видом з вікна.          Вода постійно доступна, а також можлива заміна газової плити, що робить цю квартиру ще більш зручною та функціональною. Не пропустіть шанс стати мешканцем цього чудового помешкання в самому серці Львова!
Вартість: 700 USD.
Деталі за номером телефону.
Код об'єкту: 2151.
Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 60 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Пeровський Олeксандр
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень