Оренда квартири • ЛьвівЛичаківськийЛичаківська
ID 4547233

Личаківська вул.

Львів, Личаківський район

ID 4547233
16 500 грн /міс

Оренда квартири

2 кімнати
50 кв.м
4 / 5 поверх

Ця 2-кімнатна квартира на вулиці Кривчицька Дорога 2а, розташована у цегляному будинку на 4-му поверсі з 5. Ось основні характеристики цієї квартири:

Перша здача: Квартира здається в оренду вперше після проведеного ремонту, і власниця проживала в ній лише пару місяців після ремонту. Це може означати, що квартира є в доброму стані та свіжо оновленою.

Індивідуальне опалення та підігрів підлоги: Ці зручності дозволять жильцям регулювати температуру у приміщенні за власним вибором, забезпечуючи комфортне перебування в будь-яку пору року.

Техніка: Квартира укомплектована необхідною побутовою технікою, що забезпечує комфортне і безперебійне функціонування побутових процесів.

Інфраструктура: Розташування квартири в непосредній близькості до парків, супермаркетів, ресторанів, бібліотеки та зупинок громадського транспорту робить її дуже зручною для проживання.

Ціна: 16500 грн
Код:7566


Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юля AH Empire Capita
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень