Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийОрлика-п
ID 4543182

Орлика П. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4543182
59 500 $

Продаж квартири

1 кімната
41 / / 12 кв.м
3 / 5 поверх
Ця квартира знаходиться в дуже привабливому місці з чудовою інфраструктурою та зручним доїздом до центру міста. Ось деталі:
- Адреса: Вулиця П. Орлика, ЖК Silent Park.
- Площа: Загальна площа квартири - 35,1 кв.м. Квартира має покращене планування, включаючи кухню-студію з виходом на балкон, і спальню.
- Опалення та зручності: Є індивідуальне газове опалення, санвузол з усіма необхідними зручностями, панорамні вікна з напиленням для кращої ізоляції.
- Інфраструктура: Район дуже перспективний і швидко розвивається. Ви знаходитесь недалеко від ТРЦ Спартак та маєте доступ до широкої інфраструктури: дитячі майданчики, спортивні майданчики, магазини, ресторани, лікарні та багато іншого.
- Будинок: Будинок бізнес-класу з парковою зоною, здача в експлуатацію запланована на перший квартал 2024 року. Під'їзд будинку оформлений відомим дизайнером Савицьким.
Ціна 59500 $
Код об'єкта: 358
Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової квартири! Зателефонуйте за вказаним номером для детальної консультації та організації огляду.  
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 41 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень