Оренда квартири • ЛьвівЗалізничнийЗалізнична
ID 4540319

Залізнична вул.

Львів, Залізничний район

ID 4540319
400 $ /міс

Оренда квартири

1 кімната
40 / 18 / 22 кв.м
8 / 10 поверх
Запрошуємо вас на огляд затишної квартири у самому серці міста! Ця прекрасна 1-кімнатна квартира розташована на вулиці Залізнична 9А і готова забезпечити вам комфортне проживання.
Під час першого кроку у квартиру вас зустріне світла та простора вітальня, де можна розслабитися після довгого дня. Куточок для відпочинку забезпечений зручним диваном.
Поблизу вітальні розташована повністю обладнана кухня з усіма необхідними приладами та посудом. Ви зможете готувати смачні страви, використовуючи плиту, духовку, мікрохвильову піч та холодильник.
Основна спальня облаштована зручним ліжком та шафою для зберігання вашого одягу. Ванна кімната оснащена всією необхідною сантехнікою та душем. Тут ви знайдете також пральну машину для вашої зручності.
З цієї квартири ви матимете легкий доступ до головних вулиць міста, магазинів, ресторанів та громадського транспорту. Це ідеальне місце для сімей, пар та одиноких осіб, які шукають зручне та затишне місце для проживання в центрі міста.
Зв’язатись з агентом

Здам 1 кімнатну квартиру 40 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Саман Остап Іванович
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень