Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТролейбусна
ID 4521634

Тролейбусна вул.

Львів, Франківський район

ID 4521634
187 500 $

Продаж квартири

2 кімнати
75 / 42 / 20 кв.м
2 / 3 поверх

Продається простора двохкімнатна квартира з сучасним ремонтом.

 

Квартира на 2 поверсі, 3-х поверхового будинку.

 

Комплекс закритого типу, огороджений, з охороною та відеонаглядом. Дитячими майданчиками та власним паркінгом. Невисока забудова дає простір і розвантажує після метушні в місті. Це не порівняти з життям в будинках по 10- 15 поверхів. Завжди без проблем, є де припаркувати своє авто.

 

Ну, що цікаво ? , поїхали далі.

 

Квартира площею 75 кв.м., розташована на 2 поверсі, 3-х поверхового будинку, тепла, не кутова, зверху, знизу і по боках є сусіди. Простора кухня Студія 18 кв.м., поділена на зону для приготування їжі та зону відпочинку. Дві великі кімнати площею 18 кв.м. та 19 кв.м. Ванна - 5 кв.м., туалет - 2 кв.м., лоджія - 5 кв.м. з розсувною системою.

 

В квартирі використані якісні матеріали, всі батареї від забудовника замінено на Німецькі батареї Kermi, мідна проводка по квартирі, вимикачі та розетки Schneider Electric, двохконтурний котел Bosch, хороша та якісна сантехніка, при кожному виході води - встановлені керамічні крани.

В ванній кімнаті змонтований душовий гідромасажний бокс Santeh Badico ( Польща )110*110 , велика тумба з шухлядами із дотягами, пральна машинка Bosch на 9 кг.

У туалеті Компакт Devit та гігієнічний душ GROHE.

Кухня облаштована П - подібної форми, що дозволило візуально розділити простір на дві зони. Велика сучасна кухня , шухляди і дверцята з дотягами. На центральній частині фартуха використана Іспанська декоративна мозаїка. Варочна поверхня / духова шафа / холодильник Bosch, витяжка купольна Elica 90 см ( 1200 м.куб. ) Іспанія. Сучасний стильний розкладний стіл, чорно/білий, з чотирма зручними кріслами кольору Бордо, велюр.

 

Усі двері в квартирі Папа Карло.

На стінах коридору та кімнат декоративна штукатурка Асірія та Сахара ( Італія ), вихід на лоджію - розсувна система.

По усій квартирі сучасне LED освітлення, в кухні та коридорі - трекові LED системи,

Підлога застелена ламінатом Classen. 12 мм, з чотирьохсторонньою фаскою, 33 клас (Німеччина). На вікнах білосніжні гардини День і Ніч.

У двох кімнатах, та кухні на стінах змонтовані міцні кронштейни під ТВ з підведенням під кожний кронштейн пари розеток та інтернету.

 

Новобудова, 2019 року, ремонт зроблений влітку 2021 року, про що свідчать показники на лічильниках та нова побутова техніка, і світильники, що перебувають на гарантії ( 2-4 роки ).

 

Квартира повністю готова до комфортного проживання.

 

Право власності на руках, чистий продаж.

 

Показ квартири по домовленості.

 

Телефонуйте, з радістю допоможемо.

АН “Апартаменти Львова”

Микола 067 216 76 65

Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 75 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Микола
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень