Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийКульпарківська
ID 4385538

Кульпарківська вул.

Львів, Залізничний район

ID 4385538
110 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
76 / 52 / 10 кв.м
6 / 6 поверх

При виборі нового житла більшість громадян звертають увагу не тільки на вартість, але і на рівень комфорту. Тому бажання купити квартиру в ЖК Фамілія в м. Львів є цілком зрозумілим. Комплекс пропонує житло комфорт класу, розташований новий ЖК на вул. Кульпарківська, 230а в м. Львів – на одній з головних вулиць міста.

Фамілія – житловий комплекс, який складається з одного 12-поверхового будинку на 8 секцій. Основна мета забудовника – звести якісне житло з використанням новітніх технологій. В якості основного будівельного матеріалу використовується цегла, додаткове утеплення стін проводиться мінеральною ватою. В будинку передбачена індивідуальна система опалення, встановлені вхідні двері в під’їзди та квартири, встановлені металопластикові вікна та радіатори. Майбутнім мешканцям пропонуються одно- та двокімнатні квартири з детально продуманим та зручним плануванням.

Серед переваг, якими може похвалитись житловий комплекс Фамілія у Львові, варто відмітити увагу забудовника до комфорту майбутніх мешканців. Перш за все, мова йде про розвинену інфраструктуру – в будинку передбачені комерційні приміщення. Крім того, біля комплексу знаходиться великий торгівельний центр. Територія ЖК озеленена, передбачено майданчик для дітей, є наземний паркінг.

Для громадян, яких зацікавив продаж квартир в ЖК Фамілія, ціни і додаткові фото об’єкту розміщені на офіційному сайті забудовника. Там же можна знайти детальне планування квартир і телефони відділу продаж. Місцеві форуми дадуть також можливість знайти реальні відгуки людей, які вже віддали перевагу ЖК Фамілія.

Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 76 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
АН "SIMPLE", Євген Вікторович
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень