Продаж будинку • Львівська областьБрюховичіАрктична
ID 4351966

Арктична вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4351966
260 000 $

Продаж будинку, Будинок

5 кімнат
296 / 108 / 13 кв.м
6 соток
2 поверх

Вашій увазі пропонується неймовірна можливість придбати дім у престижному районі Брюховичів, неподалік від ресторану Шпацер, що у самому центрі Брюхович.

Опис:

  • Загальна площа: 296 м²
  • Житлова площа: 108 м²
  • Кількість кімнат: 4 ізольовані та вітальня з каміном
  • Земельна ділянка: 6 сотих 
  • Стан: будинок у відмінному технічному стані, хороший житорвий стан кімнат та інших приміщень. 
  • Особливості: будинок у центральній частині Брюхович, поблизу сосновий ліс у якому можна прогулятися всією родиною, також неподалік декілька озер для відпочинку та рибалки.

Цей вражаючий окремостоячий будинок, загальною площею 296 кв.м., з житловою площею 108 кв.м., відзначається високоякісним будівництвом та комфортним розташуванням.

Його цегляні стіни, високоякісні утеплювачі та 5 просторих кімнат гарантують комфорт та затишок вашій сім'ї. Зручності включають 2 ванни, гардеробну та гараж. Автономне опалення, власна криниця та центральний водогін забезпечують незалежність та зручність у використанні.

На додаток, є можливість підключитись до міської каналізації, а також сигналізація від ДСО гарантує вашу безпеку. Велика земельна ділянка площею 6 соток дозволить вам насолоджуватись простором та природою. Альтанка з п'єцом - ідеальне місце для відпочинку вашої родини. Такоє на території є вольєр для вашого улююленця.

Не втрачайте цю надзвичайну можливість стати власником такого унікального житла. Зателефонуйте зараз, щоб домовитись про перегляд та деталі!

Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатний будинок 296 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Roman
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень