Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівСихівськийЗелена
ID 4310219

Зелена вул.

Львів, Сихівський район

ID 4310219
96 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
54 / / 9 кв.м
10 / 16 поверх
Пропоную двокімнатну квартиру в ЖК Яскравий Львів, вулиця Зелена.
Квартира світла, простора, комфортного планування, зроблений якісний ремонт, опалення індивідуальне, підігрів підлоги електричний, встановлений кондиціонер, дві гардеробні кімнати, засклена лоджія, санвузол суміжний, квартира розташована на південо-західній стороні та має чудовий панорамний вид на Львів з неймовірними заходами сонця. 
Будинок комфорт-класу, збудований за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни з цегли, перекриття залізо-бетонне, світлий та просторий під'їзд, перевагою є те що будинок заселений та зроблені ремонти на 90%. У внутрішньому дворі є великий дитячий майданчик і підземний та гостьовий паркінги.
Розвинена інфраструктура, поруч: мед. установи, кінотеатр, супермаркети, аптеки, спорт комплекси з басейнами, відділення банків, кафе і ресторани, також є школи та дитячі садочки, до центральної частини міста можна доїхати за 12 хвилин.

Продам 2 кімнатну квартиру 54 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень