Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийГородоцька
ID 4303866

Городоцька вул.

Львів, Залізничний район

ID 4303866
78 000 $

Продаж квартири

1 кімната
42 / / 12 кв.м
6 / 11 поверх
Пропоную однокімнатну квартиру з ремонтом та меблями. вул Городоцька ЖК  Resident Hall. Будинок збудований, частково заселений. підключені всі комунікації, працює ліфт. Зручний середній поверх, 6 з 11, оптимальна площа. продукмано все до найменших дрібниць, ізольоваана кімната, кухня вітальня, гардеробна, ванна кімната, балкон. У вітальні є розкладний диван (спальне місце 140х190 см), крісло, однодверна вітрина, дерев'яний стіл з стільцями.Спальня з двоспальним ліжком з підйомним механізмом, матрацом, двома тумбочками, тридверною шафою, комодом. Гардеробна з вмонтованими шафами. Суміжний санвузол.Під час ремонту застосовували лише якісні матеріали, сантехніку та техніку відомих брендів. Квартира продається з усією побутовою технікою: кондиціонер, холодильник, плита, духовка, мікрохвильовка, пральна машина, телевізор. Автономне будинкове опалення від дахової котельні, встановлена незалежна електрична тепла підлога в кухні-вітальні та окремо у ванній кімнаті. Є кондиціонер, що також обігріває.
В кухні великі вікна, що виходять на балкон. Оформлено право власності. Розвинена інфраструктура, поруч школи  садочки, Хороше транспортне сполучення.



Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 42 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Олійник Юлія Віталіївна
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень