Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТурецька
ID 4280166

Турецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4280166
110 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
57 / 33 / 16.4 кв.м
9 / 12 поверх
Ласкаво запрошуємо вас розглянути прекрасну можливість придбання квартири у вже заселеному та зданому будинку з правом власності. Це унікальне житло, яке стане вашим оазисом комфорту та затишку. Загальна площа квартири становить 57 м, з житловою площею 33 м та просторою кухнею-вітальнею площею 16.4 м.

Квартира має все необхідне для комфортного проживання. Тут ви знайдете індивідуальне опалення з підігрівом підлоги, інверторний кондиціонер із функцією обігріву, а також інтернет оптоволокно.
У вас є приватна ванна, окрема невелика кладовка з пралкою та сушкою для одягу, а також бойлер .

Мебювання квартири включає двоспальне ліжко та шафу-купе, а всі меблі залишаються за необхідності. Будинок оснащений даховою котельнею, а на кожну квартиру встановлено власний лічильник. Житловий комплекс облаштований майданчиками, паркінгом та дитячим приватним садочком, створюючи комфортне середовище для вашої сім'ї.

Локація квартири вражає зручністю – дві школи в пішій доступності, а до найбільших ТРЦ Victoria Gardens та King Kross всього 12 хвилин пішки. Поруч знаходяться озеро та цікавий сучасний простір із кав'ярнями, книгарнями та зонами відпочинку. Тут ви зможете насолоджуватися не лише власним житлом, але й багатогранністю навколишнього середовища.

Не втрачайте шансу створити свій ідеальний простір для життя.
Телефонуйте, щоб домовитися про огляд та отримати додаткову інформацію!
0632295890
Анастасія

Продам 2 кімнатну квартиру 57 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень