Продаж квартири • ЛьвівФранківськийЯнева-в
ID 4053548

Янева В. вул.

Львів, Франківський район

ID 4053548
155 000 $

Продаж квартири

4 кімнати
95.6 / / 11 кв.м
4 / 4 поверх
     Продається 3-х кімнатна квартира (плюс мансардне приміщення)  в котеджному містечку клубного типу “Паркове” (вул. В. Янева), яке розташоване у мальовничому районі Львова з добре розвиненою інфраструктурою. Межує з парком “Горіховий Гай” та спортивним комплексом “Динамо”. На його території розташовані двоповерхові котеджів, 3 малоповерхові будинки та дитячий майданчик. Містечко огороджене та знаходиться під цілодобовою охороною. Внутрішні доріжки та тротуари викладені бруківкою та освітлюються у нічний час, зроблено ландшафтний дизайн. Квартири в малоквартирних будинках мають особливу атмосферу, адже знаходяться серед котеджної забудови.
     Площа квартири 95,6м2 плюс мансарда 50,1м2. Квартира складається з 3-х кімнат , кухні, заскленої лоджії та двох санвузлів. Також на мансарді можна додатково обладнати ще одну кімнату з власним санвузлом та гардеробом. 
     Квартира розташована в 10-ти квартирному будинку на 4-му поверсі, в під'їзді на 5 квартир. Обладнана індивідуальним опаленням. Можна докупити паркомісце в підземному паркінгу поруч з будинком.
     Будинок зданий в експлуатацію в 2017 році. ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА. Можливість продажу через єОселя
Зв’язатись з власником

Продам 4 кімнатну квартиру 95.6 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ігор
+38 098 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень