Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 3913082

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 3913082
102 000 $

Продаж квартири

1 кімната
47 / / 20 кв.м
8 / 12 поверх
Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 47 м2 з інверторним кондиціонером та підігрівом підлоги в новобудові з автономною котельнею у Франківському р-ні за вул. Трускавецька.

Код квартири - #2 0 9 4 9 8 0 7

8 поверх з 12 (ліфт);
новобудова;
автономне опалення (власна котельня);
підігрів підлоги;
інвертор ний кондиціонер;
побутова техніка;
Інтернет;
дизайнерський ремонт;
гостьовий паркінг.

Квартира має роздільне функціональне планування: окрема мебльована спальна кімната з міжкімнатними дверима, кухня-студія площею 20, 6 м2 з панорамними вікнами, вбудованими меблями та технікою, сумісний санвузол з ванною має якісну сантехніку.

У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ, опалення), Інтернет, встановлений інверторний кондиціонер (взимку видає тепле повітря), підлога з підігрівом зроблений свіжий якісний ремонт та сучасний дизайн інтерєру. Продається повністю готова до проживання з якісними меблями та надійною побутовою технікою.

ЖК має дитячий майданчик, гостьовий паркінг та розвинену інфраструктуру поряд.

Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Для цього телефонуйте за вказаним номером.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 47 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Прихідько Олеся
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень