Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийЛодія-п6
ID 3898956

Лодія П. вул., 6

Львів, Личаківський район

ID 3898956
1 300 $2

Продаж квартири

2 кімнати
72.35 кв.м
1 / 3 поверх

Клубний будинок «Forest Etalon Club» - це унікальний проєкт від інвестиційно-будівельної компанії«ETALON HOUSE». Триповерховий клубний будинок бізнес-класу зводять в Личаківському районі міста Львів. Його побудують в екологічно сприятливому місці - поруч Винниківського лісу, тому тут чисте повітря і атмосфера спокою і затишку.

Для будівництва використовуються сучасні технології та якісні і надійні матеріали. Тип будівництва – монолітно-каркасний, зовнішні стіни – з керамічної цегли товщиною 250 мм. Буде проведено якісне утеплення фасаду пінополістирольними плитами товщиною 150 мм. Для монтажу міжквартирних перегородок також використовується керамічний блок, що значно підвищує тепло- та шумоізоляційні властивості приміщень.

Формат клубного будинку передбачає невелику кількість мешканців. Тут всього 31 квартира площею від 43 до 178 кв.м. У квартирах будуть панорамні вікна, які пропускають багато сонячного світла і візуально роблять кімнати ще просторішими. Помилуватись краєвидами за філіжанкою кави можна буде з власної тераси.

Територія «Forest Etalon Club» закрита для сторонніх та проїзду автомобілів, облаштована місцями для відпочинку, є дитячий та спортивний майданчики. Залишити авто можна в підземному закритому паркінгу з ліфтом. Передбачено подвійне використання паркінгу як сховища шляхом окремо виділеної площі. Безпеку території комплексу і майбутніх мешканців забезпечить сучасна система відеоспостереження.

Інфраструктура

Сусідство з природою і близькість інфраструктури робить клубний будинок «Forest Etalon Club» ідеальним вибором для тих, хто мріє жити в екологічно чистому середовищі, але у місті

По сусідству з новобудовою є всі соціально-побутові об'єкти, які необхідні для комфортного життя, а відмінна транспортна розв'язка дозволяє швидко дістатися до центру міста. До Соборної площі автомобілем дорога займе близько 14 хвилин. До залізничного вокзалу їхати 25 хвилин. Поряд з будинком по вулиці Глинянський Тракт знаходиться зупинка громадського транспорту. Тут курсують більше ніж десять автобусних маршрутів, якими можна доїхати до різних куточків міста.

Придбати продукти можна у супермаркетах «АТБ» та «Рукавичка», які знаходяться в 10 хвилинах пішки. До гіпермаркету «METRO Львів» близько 10 хвилин на автомобілі. За свіжими овочами та фруктами та іншою фермерською продукцією можна поїхати до Винниківського ринку, до якого 9 хвилин на авто.

З дошкільних дитячих закладів за 3 хвилини на авто є дитячий садок «Леоленд». До муніципальних дитячих садочків №105 та №149 автомобілем 6 та 8 хвилин відповідно. Приватний дитячий клуб-садок "Мачу-Пікчу" знаходиться в 9 хвилинах їзди. В 10 хвилинах пішки працює Львівський Навчально-виховний комплекс «Провесінь» у складі якого є дитячий садочок та гімназія. До загальноосвітньої школи №71- 3 хвилини на авто. До Львівського ліцею імені Героїв Крут автомобілем близько 7 хвилин. Також всього в 5 хвилина автомобілем від КБ «Forest Etalon Club» є дитячо-юнацька спортивна школа №7, а за 8 хвилин автомобілем можна дістатись Личаківського Будинку дитячої та юнацької творчості.

За медичною допомогою можна звертатись до амбулаторії сімейного лікаря 1-го поліклінічного відділення, до якої близько 10 хвилин пішки. До приватних медичних центрів «Сімейний» та «LeoClinic» дорога займе 9 хвилин на автомобілі.

Квартирний клубний будинок «Forest Etalon Club» має унікальну рекреаційну локацію. Він розташований у безпосередній близькості від лісопаркового масиву. Прогулявшись 15 хвилин, можна дістатись купальні просто неба біля Чатових скель. А за 9 хвилин автомобілем знаходиться «Emily Resort» - сучасний багатофункціональний відпочинковий комплекс з розвагами, заняттям спорту та оздоровленням для всієї сім’ї.

Особливості

  • Розташування в екологічно сприятливій зоні
  • Вихід з будинку прямо у ліс
  • Малоповерховість, 31 квартира площею від 43 до 178 кв.м
  • Представницький хол
  • Просторі тераси та панорамні вікна
  • Індивідуальне опалення
  • Підземний паркінг з ліфтом
  • Закрита територія з відеоспостереженням
Зв’язатись з власником

Продам 2 кімнатну квартиру 72.35 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Оксана
+38 098 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень