Продаж будинку • Львівська областьСолонкаЖирівська
ID 3463030

Жирівська

Солонка, Пустомитівський район

ID 3463030
45 900 $

Продаж будинку, Дача

2 кімнати
80 кв.м
5 соток
2 поверх
Для Вас пропонується неймовірна пропозиція заміського будиночку. Ідеальний варіант для невеликої сім‘ї. Дачний будинок розташований за 10 хв. їзди від Ашану на Стрийській (відстань 6,4 км). Ділянка з будинком знаходиться в "живому" кооперативі де більшість людей проживає постійно. На території кооперативу в 15-ти метрах від ділянки велике доглянуте озеро де можна порибалити та насолодитись вечірнім заходом сонця.

По ділянці - рівна, прямокутна, обгороджена хорошим парканом з усіх боків, металева фіртка та металеві ворота (потребують тільки помалювання), за воротами спільна криниця з водою звідки можна зробити резервне водопостачання. На території залишаються капітальні споруди - дровітня, гарна альтанка з столом і лавками, підсобне приміщення для інструменту з садовим туалетом, усі дерева та насадження.

По будинку - півторачка, цегла, фундамент стрічковий з блоків, потребує косметичного ремонту, при бажанні можна підняти повноцінний другий поверх з 2-3 кімнатами і с/в. Перекриття з монолітних плит, підлога першого поверху дерев‘яна що полегшить прокладання всіх комунікацій. Свіжа (менше 5 років) кухонна піч на дрова + камін в кімнаті. Кухню з кімнатою можна без проблем об‘єднати у кухню-студію. При бажанні можна домурувати 2-2,5 метри і зробити повноцінний 2-поверховий будинок на 120 м.кв. без жодних нюансів. Розміщення будинку на ділянці це дозволяє.

По комунікаціях - світло офіційне - підключене, газ біля дороги і на перспективу можна підключити, вода загальна по лічильнику заведена на ділянку біля будинку. На території викопаний і облаштований септик (з будинку можна підключити каналізацію), за воротами центральна каналізація. Зроблений якісний дренаж та водовідведення від ділянки в озеро (що зменшує Вам значні витрати які ніхто не рахує), інтернет оптичний.

Продаж неспішний оскільки локація вартує кожної витраченої копійки. Локація потребує догляду та дбайливих рук, тому і продається за відсутності часу займатись даною справою. Продаж від власника без комісій. Всі документи в нормі. Можливий обмін на квартиру у Львові з моєю доплатою. Прохання телефонувати і оглядати коли Ви дійсно маєте намір придбати.

Координати ділянки - 49.742857, 24.020808
Кадастровий номер - 4623686600:04:000:0606

Всім миру і перемоги!
Зв’язатись з власником

Продам 2 кімнатний будинок 80 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Андрій Романович
+38 097 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень