Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда будинків в м. Винники
Оренда будинку • Львівська областьВинникиВинниченка
ID 3272358

Винниченка вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 3272358
700 $ /міс

Оренда будинку, Будинок

3 кімнати
220 кв.м
6 соток
2 поверх
Термінова здача в довго-тривалу оренду 2-ох поверховий Будинок з класичним ремонтом, та з ділянкою в 6ть соток (в звʼязку з виїздом власників за кордон), в будинку зроблений косметичний ремонт, та замінена вся несправна техніка після попередніх орендарів, і гаражем на 2-ва автомобілі, відпочинковою зоною, а також гарним розташуванням у Винниках. В будинку є вся побутова техніка, будинок з Індивідуальним Опаленням. На 1-му поверсі будинку розміщено: гараж, віталь, санвузл, кухня - студіо та вихід на задній двір до відпочинкової зони, мангалу, та доглянутих клумб з квітами. На 2-му поверсі розміщено: 2-ві ізольовані кімнати, санвузол, відпочинкова зона з каміном, кладовка та прекрасна терасою. Розглядаються орендарі з тваринами.
Поблизу будинку: - Кінцева громадського транспорту номер 29 - 50 м.- Ресторан "Гопак" - 100 м.- Гіпермаркет "АТБ" - 150 м.- Садочок та Школа - 250 м.- Готельно - ресторанний комплекс "Галактика" - 250 м.- Обласний Госпіталь - 400 м.- Нова пошта та Укрпошта - 400 м.- Лікарня - 450 м.
За додатковою інформацією звертайтеся в приват. Огляд будинку можливий за попередньою домовленістю.
Вартість оренди - 700$ + КП. Без торгу !

Здам 3 кімнатний будинок 220 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень