Житлові комплекси Львова

Каталог новобудов міста Львів та Львіської області. Тут Ви знайдете детальну інформацію про житлові комплекси Львова, з фото, поверховими планами, цінами, детальним описом інфраструктури, мапою та багато іншого.
AUROOM SUNRISE 2
AUROOM SUNRISE 2
ЖК SOLOWAY
ЖК SOLOWAY
ЖК Prestige Hall
ЖК Prestige Hall

від 29 100 грн

Чорновола, 10, Городок

ЖК "Prestige Hall" - будинок бізнес класу, розташований у місті Городок на вул. Чорновола, 10 а           

 Наша візитна картка :       
 Висока якість        
✓ монолітний каркас      
✓ керамічний блок (стіни)       
✓багатокамерний профіль (вікна)      
✓ протизламні, шумозахисні вхідні двері      
✓ алюмінієві вікна (1 поверх)        
✓ декоративне оздоблення під'їздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт      
✓стяжка    
✓штукатурка                     
  
Безпека:    
✓ сучасна система доступу до під'їздів (зіниця ока, дотик пальця, смартфон)      
✓ сучасна система доступу до паркінгу     
✓ сучасна система доступу до ліфтів (картки)     
✓ цілодобове відеоспостереження         

 Енергоефективність                  
 ✓ енергозберігаючі вікна     
✓ енергозберігаючий фасад (мінеральна вата, екологічно-чистий надійний негорючий матеріал - Веліт )      

 Комфорт      
✓Ландшафтний дизайн    
✓ Закритий двір без машин     
✓ Дитячі майданчики від провідних виробників     
✓шумоізоляція      
✓ просторі тераси     
✓ консьєрж сервіс      

Наша команда спрямує весь свій досвід та професіоналізм та в разі потреби забезпечить виконання ремонту під ключ в т.ч. з меблями в стислі терміни (за додаткову плату)     

 Ваше комфортне житло розташоване поруч з    
✓парком 800 річчя Городка    
✓супермаркетами    
✓дошкільними дитячими закладами    
✓школа    
✓Городоцька центральна районна лікарня         
✓Відділення пошти           
✓Готельно-ресторанний комплекс    
 ✓Озеро Городоцький став     
 

 

 

 

ЖК NOVO Residence
ЖК NOVO Residence
Старт продажу
ЖК N69 Residents
ЖК N69 Residents

від 36 850 грн

Навроцького В. вул., 69, Львів

Мультифункціональний житловий комплекс з 7 будинків з різноманітними планувальними рішеннями від компактних смартів до преміальних пентхаусів з терасами та 14 поверховий бізнес-центр який стане кластером для багатьох бізнесів.     

Великі внутрішні простори для мешканців наповнені всією необхідною інфраструктурою. Підземний дворівневий паркінг з автоматичним доступом.     

У 5 хвилинах їзди є Снопківський парк і парк «Залізна вода», в яких можна приємно провести час: там є велодоріжки, зони для пікніка та дитячі майданчики. Поруч відкритий парк-звіринець ім. Бенедикта Дибовського. Діти різного віку можуть відвідувати школу-садок «Софія» і Креативну міжнародну школу, в якій дотримуються інноваційних методик навчання — до них 10 хвилин пішки. Найближчі садки №118, №5 та приватний центр «Акуна Матата» знаходяться в 5 хвилинах їзди на авто. Неподалік від будинку є лікарня №8 і дитячий медцентр. З приватних клінік: дитячий центр здоров'я ім. Анни Мазуренко, клініки «Ехокор» і «Миру Мед».
ЖК Five Address
ЖК Five Address

від 40 100 грн від 30 кв.м

Зелена вул., 269, Львів

Проект «Яскравий Львів»
Даний Житловий комплекс розміщений в мальовничому місці м. Львова, що має прекрасне сполучення з інфраструктурою міста, а дорога від вул. Зеленої вже ремонтується і облагороджується. ЖК Яскравий Львів буде мати свій  генератор для постійної подачі електроенергії для мешканців будинку, що унеможливить відключення роботи ліфта навіть при ремонті на лінії електромереж. Прекрасний, великий та надійний дитячий майданчик буде окрасою внутрішнього дворику, а під ним розташована ергономічно продумана автостоянка, що додасть зручності та безпеки для мешканців будинку. Просторі коридори на всіх поверхах, а на першому поверсі розміщена кімната матері і дитини та колясочна, та комерційні площі для комфорту  власників квартир. Ми дбаємо про кожного з наших клієнтів та будуємо якісне, надійне, зручне житло за сучасними технологіями!

Квартира в житловому комплексі «Яскравий Львів» - це оптимальний вибір сучасних людей, які цінують свій час. Просторий дитячий майданчик, внутрішній дворик, вдала та насичена інфраструктура зі стоянкою для автомобілів та підземним паркінгом, світлий, сучасний хол, де передбачено зони відпочинку з елементами декору - це результат ретельного проектування та раціонального планування, що забезпечить комфорт та задоволення життєвих пріоритетів кожної людини.

Переваги житлового комплексу

-        -  Різноманіття планувальних рішень

-        -  Однорівневі та дворівневі пентхауси з просторими терасами на даху

-        -  Власна упорядкована територія

-         - Просторий дитячий майданчик

-        -  Підземний паркінг

-        -  Безшумні, швидкісні вантажні та пасажирські ліфти

-         - Зручне територіальне розміщення: віддаленість від шумних доріг, близькість до лісопаркової зони, зручна територіальна розв’язка, інфраструктура, що розвивається.

-        -  Світлий та просторий атріум з зонами відпочинку та декору.

-        -  Архітектура: будинок з 10-ти, 14-ти та 16-ти поверхових секцій, сучасний європейський фасад, енергозберігаючі вікна

-         - Індивідуальне опалення - двофункційний котел.

ЖК «Яскравий Львів» - це ідеальне рішення для активних та сучасних людей, які прагнуть до якісно нового рівня житла.


Останні квартири
ЖК Щасливий
ЖК Щасливий

від 31 500 грн від 38 кв.м

Бігова вул., 17, Львів

Характеристики
•    Кількість квартир: 210 в першому будинку (Загальна кількість у комплексі 602)
•    Загальна площа квартир у будинку 10491,15 м2, у комплексі: 47871 м2.
•    Прибудинкова територія – 1,2314 га.
•    Мінімальна площа: 36 м2
•    Максимальна площа: 76 м2
•    Кількість будинків - 3
•    Кількість секцій в будинку: 1
•    Поверховість: 16
•    Конструктивна схема: монолітно-каркасна
•    Стіни: високоякісні керамоблоки
•    Утеплення: мінеральна вата 13 см.
•    Опалення: індивідуальне - двоконтурний котел, сталеві радіатори
•    Дах плоский
•    Сучасний безшумний ліфт
•    Автостоянки(підземний та наземний паркінг)
•    Дитячий майданчик
•    Спортивний майданчик
•    Фонтан

Паркінг
•    Підземний та гостьовий
ЖК "Щасливий" у Львові - це сучасний комплекс з власною інфраструктурою.

Три 16-поверхові будинки

Наша мета - втілити в життя мрію про власне житло, де кожен відчуватиме себе щасливим.

Дитячі майданчики

В ЖК "Щасливий" завжди панує атмосфера радості, а все тому, що наші комплекси облаштовані сучасними дитячими майданчиками, тротуарами для прогулянок і охайно озелененою територією.

Сучасні підземний та наземний паркінги

Вам не потрібно буде постійно шукати вільне місце для паркування, адже ми завчасно подбали про це. У нашому підземному паркінгу Ви будете залишати авто в однаково комфортних умовах як взимку, так і влітку. Відсутність перегріву або промерзання, а також постійне спостереження гарантуватимуть безпеку вашого автомобіля.

Спортивні майданчики

Кожен з нас бажає підтримувати здоровий спосіб життя та знаходити час для занять спортом. У ЖК "Щасливий" Ви завжди зможете підтримувати себе у гарній формі завдяки сучасним спортивним майданчикам.

Дитячий садок

Окрім іншого, особливим у комплексі "Щасливий" є те, що діти завжди будуть неподалік від своїх близьких. А все тому, що поруч із комплексом знаходиться дитячий садок, куди батькам буде зручно привести дитину зранку по дорозі на роботу та заощадити свій час.

Все необхідне поруч

Насолоджуйтесь продуманою інфраструктурою та комфортом в ЖК "Щасливий", адже на перших поверхах будинків комплексу ми передбачили такі зручності, як магазини з усім необхідним асортиментом товарів, аптеки та багато іншого.

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!
"єоселя" на готові квартири
ЖК Avalon UP
ЖК Avalon UP

від 79 550 грн

Червоної Калини просп., 60, Львів

Avalon Up – житловий комплекс нового покоління, розташований у найбільшому спальному районі міста  – на Сихові. Локація Avalon Up приваблива для людей, які проводять багато часу в центрі подій та водночас полюбляють бувати на природі.
На території, площею 2 га, створюємо окремий світ: сучасний, комфортний, зелений, унікальний та самодостатній.  Це перший ультрасучасний житловий комплекс у Львові, вежі якого сягають від 20-ти до 25-ми поверхів, а загальна житлова площа налічує понад 65 000 м².
Незрівнянні оглядові панорами з вікон найвищих веж у місті доповнять надсучасні планування та архітектурні рішення, дизайн внутрішніх холів, інноваційна технологія панорамного скління фасадів та інші деталі, характерні для будинків бізнес-класу.
 Про парк:
Комфортне та гармонійне життя
Ексклюзивність проекту–у будівництві поряд із лісовою зоною, яка перетвориться на розкішний парк з алеями, дизайнерськими лавками та ліхтарями. Ми змінимо Ваше уявлення про парки. Відтепер пішохідна зона з’єднуватиме житловий комплекс  рекреаційною зоною просто посеред міста. Алея пролягатиме повз спортивний майданчик та дитячу зону. Головною окрасою парку буде озеро із лаунж-зоною, біля якого навесні та влітку можна влаштовувати пікніки. Додатково облаштовані відпочинкові зони стануть найкращим місцем для приємного проведення часу наодинці з природою чи занять творчістю.
 Подвір’я без машин
Архітектори інтегрували у проект підземні паркінги, що вміщатимуть понад 1 000 автомобілів. Додаткові гостьові паркомісця будуть розташовані за територією комплексу, а це означає, що внутрішнє подвір’я буде чистим та безпечним, із сучасною пішохідною зоною та Wi-Fi. Ми створюємо не просто подвір’я, а простір, у якому приємно проводити час щодня.
 Концепція «Місто в місті»
Головна перевага комплексу в тому, що на його території будуть реалізовані унікальні технологічні рішення, змінюючи стандартне уявлення про життя у місті. Рішення, використані у проекті, формують новий комфортний простір для життя.
 Avalon Up – це будинок, який точно знає чого хочуть його майбутні мешканці.
Житловий комплекс з подібним комплексом сервісів реалізовується вперше та не має аналогів у Львові.  У комплексі буде втілена унікальна концепція інфраструктури та соціального простору. Це повноцінне «Місто в місті»! На території житлового комплексу будуть мережеві продуктові  магазини, салони краси, аптеки, стоматологія,  кав’ярні, офісні приміщення, хімчистка, ремонт одягу, взуття тощо. В одній із шести секцій новобудови буде облаштовано дошкільний навчальний заклад європейського зразка, що дасть змогу молодим батькам суттєво заощаджувати час.
Внутрішню інфраструктуру доповнять можливості району:  неподалік ЖК є торгові центри, супермаркети, фітнес-центр із басейном, салони краси і SPA,  дитячі садки, загальноосвітні навчальні заклади, лікарня та багато інших соціальних об’єктів.
Avalon Up – це ідеальний житловий комплекс для тих, хто прагне підкорювати вершини, цінує комфорт та шукає можливості для розвитку бізнесу.  
 Додатково:
Пентхауси
У ЖК Avalon Up враховано потреби і великих, і маленьких сімей, адже у кожній секції передбачено квартири-студії, одно-, дво-, трикімнатні квартири  та пентхауси.
Пентхауси Avalon Up, що розташовані на верхніх поверхах кожної секції, мають площу від 78,56 до 148,38 кв. м. Купуючи такі квартири, ви створюєте власну модель життя, адже саме ця житлова площа передбачає оригінальне планування простору. Окраса пентхаусів—панорамні вікна, завдяки яким у приміщеннях завжди достатньо світла та свіжого  повітря. А виходячи на терасу власного пентхауса, Ви насолоджуватиметесь відчуттям простору та свободи, споглядаючи красу лісу або міста.
Внутрішній хол
Інтер’єр вхідних холів – це перше, на що звертають увагу, відчиняючи двері житлового комплексу. Сучасний дизайн, приємний аромат, комфортне місце для очікування та ще багато зручностей передбачено у Avalon UP. Відтепер заради вашого комфорту у вхідному холі створені окремі місця для дитячих візочків та зручні місця для велосипедів. Зони очікування облаштовані м’якими меблями, журнальними столиками, і головне – зоною WiFi.  Елегантні кольори, унікальні дизайнерські рішення та раціональне використання простору підкреслюють відмінність жилого комплексу від навколишньої забудови не тільки ззовні, а й із середини.

Останні квартири
ЖК GRAND VILLAGE
ЖК GRAND VILLAGE

від 38 000 грн

Кульпарківська вул., Сокільники

Львівське передмістя створене для щасливого життя - переконайтеся в цьому, обравши квартиру в Grand Village! У Житловому комплексі комфорт-класу передбачені відкриті дитячі та спортивні майданчики, спеціально відведені місця для паркування авто, власна транспортна лінія, велодоріжки, супермаркет, банк, поліклініка, дитячий садочок, салони краси. Поблизу знаходиться ряд магазинів, дитячий садочок та школа,  а головне – 2 найбільших ТРЦ у Західній Україні – Victoria Gardens і King Сross Leopolis.   

Зручність
Зручна транспортна розв’язка та власна автобусна лінія, що належать ОСББ, дозволяють бути пунктуальним, не поспішаючи. Ви з легкістю зможете дістатися до продуктового супермаркету, ТЦ «Вікторія Гарден», центру міста, парків та видатних історичних споруд за декілька хвилин. На власній території ЖК знаходиться наземний паркінг.

Комфорт та естетика
Кожен власник квартири в ЖК Grand Village обирає тип планування залежно від власних уподобань. З відкритих балконів відкриваються зелені краєвиди. Збереження тепла досягається за рахунок індивідуального опалення та утеплення стін.

Здача в експлуатацію першої черги - 1 кв. 2019 року.  
Здача в експлуатацію другої черги - 4 кв. 2019 року.       

Розтермінування по ЖК Grand Village першої черги дійсне до 31 березня 2019 року, та другої черги - до 31 грудня 2019 року.      

Вартість паркомісця - 2500 у.о.
Вартісь підвалу - 220 у.о. за кв.м


 

 

 

ЖК Greenville Park Lviv
ЖК Greenville Park Lviv
ЖК Святий Антоній
ЖК Святий Антоній

від 31 050 грн від 37 кв.м

16 Липня, Мостиська

Житловий комплекс «Святий Антоній» це комфортне та затишне житло  із зручним розташуванням м. Мостиська, вул. 16 Липня, 20. 

 
"Святий Антоній" - житловий комплекс комфорт-класу, в ході будівництва якого використовується інноваційний підхід до забезпечення комфорту та якості проживання його мешканців. Комплекс  оточений гарною інфраструктурою, поряд садочок та школа, можна швидко та комфортно потрапити до центра міста , ринку, торгових точок .

Новобудова складається з 3 під'їздів по 7 поверхів, з комфортабельними ліфтами. Також в цоколі є комірки та на поверхах.  

Купуючи квартиру у ЖК «Святий Антоній» Ви отримуєте низку переваг:
 Спільний двір закритого типу, майданчик для дітей, ігрова зона, гостьова стоянка, - все для зручності мешканців. 


Понад 20 варіантів планувань квартир

Одно-, дво- та  трьох кімнатних квартири сучасного планування задовольнять  вимоги найвибагливіших клієнтів.

Енергоощадність будинку

Індивідуальне опалення, вентильований фасад будинку, утеплений пінополістиролом з включеннями мінеральної вати, забезпечать економію на енергоресурсах та дозволять суттєво заощаджувати в майбутньому. А вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом не лише забезпечать звукоізоляцію, а  й берегтимуть тепло Вашої оселі.

ВІДТЕРМІНУВАННЯ СПЛАТ БЕЗ ЗДОРОЖЧАННЯ!

Здача в експлуатацію:
2 кв. 2022 р.
Всі деталі у відділі продажу: м.Мостиська, вул. 16 Липня, 20
ЖК Парус City
ЖК Парус City

від 43 850 грн

Кульпарківська вул., 93, Львів

«Парус CITY» – інноваційний житловий квартал нового покоління по вул. Кульпарківська.

На просторій території в 6,5 га. будується цілий житловий квартал, що відповідає сучасним принципам світової урбаністики.

Комплекс спроектований та виконується у фірмовому архітектурному стилі Парус Development: виразний силует, креативний фасад та футуристичні форми будинку.

Парус City (Парус Сіті) створений за концепцією 3-х типів приватності простору:

1. Я і МОЇ СУСІДИ

В закритих двориках кожного корпусу створений затишний простір для спілкування жителів будинку: альтанки, зони відпочинку з вуличними меблями, дитячими майданчиками, велопаркінгом тощо.

2. Я і МІЙ СВІТ

На території внутрішнього простору кварталу створені основні активності для всіх мешканців комплексу. Головна алея проходитиме через увесь квартал, та вестиме до головного дитячого містечка. У ньому буде розташовано декілька майданчиків для дітей різних вікових груп.

Спортивна частина складається з кількох універсальних площадок для гри у волейбол, баскетбол, теніс, міні-футбол. На цій території передбачено декілька доріжок для бігу, катання на роликах та велосипедах.

Простір для підліткової активності включає скейт-парк і скеледром.

3. Я і МІСТО

Із зовнішньої сторони вул. Кульпарківська будуть розташовані основні об'єкти інфраструктури кварталу: фітнес-центр (4 000 кв. м.) з просторим басейном, торговий центр (18 000 кв. м) з великим супермаркетом, медичні центри, магазини, кав’ярні, ресторани, офіси, коворкінги.

В Парус CITY втілюється унікальна концепція інфраструктури та громадського простору.

Тут передбачені дитячий садочок, фітнес-клуб, басейн, торговий центр, кав'ярні та ресторани, магазини та медичні центри.

Також, відкриті майданчики для спортивних та інтелектуальних ігор, бігові та велосипедні доріжки, скейт-парк і скеледром, творчі студії, йога-центри, танцювальні школи та багато іншого.

Завдяки Wi-Fi покриттю по всій території кварталу, жителі та гості Парус CITY завжди будуть в курсі останніх новин, а зони зарядних станцій для мобільних пристроїв допоможуть постійно залишатися на зв’язку.

Внутрішні дворові території Парус City вільні від автомобілів.

Під кожним будинком розташований просторий підземний паркінг з пунктами автомийок та шиномонтажу.

Простір буде максимально комфортним для спокійних прогулянок та якісного відпочинку.

Територія кварталу буде гармонійно озеленена: парки та сквери займатимуть понад 40% усієї площі.

Загальні параметри  

Монолітно-каркасна технологія

Стіни та міжквартирні перегородки: керамоблок М100 250мм

Утеплювач: POROTHERM 100мм (LEIER)

Міжкімнатні перегородки: пазогребеневі гіпсові блоки 80мм (KNAUF)

Перегородки ванних і с/в: цегляні 120мм

Нижні поверхи: офісні та торгові приміщення   

Індивідуальні рішення для квартир   

Вхідні двері: металеві, протиударні, екологічні, протипожежні, утеплені мінватою

Вікна та балконні двері: енергозберігаючі, металопластикові з 5 камерним профілем 70мм, двокамерним склопакетом у алюмінієвому обрамленні

Стіни кімнати, холу та кухні: поштукатурені гіпсом KNAUF, підготовленні до оздоблення

Інженерне обладнання  

Ліфти: бізнес клас (OTIS, PILAWA)

Опалення: автономна котельня з поквартирною розводкою та індивідуальними лічильниками тепла

Вода: бойлер у кожній квартирі

Електропроводка: мідний дріт, доведений до електрощитка

Лічильники: у кожній квартирі встановлено лічильник для електрики, холодної води та тепловий лічильник  

Smart digital система

Відеоспостереження: по всьому периметру будинку та вхідних групах

Карткова система доступу з IP домофоном BAS-IP

Система автоматизованого збору показників лічильників 

Твій особистий простір

Зручна локація кварталу не тільки забезпечить комфорт його майбутнім жителям, але й гарантує успішність розвитку бізнесу.

Мікрорайон розташований неподалік від центру Львова, поруч з великими міськими автомагістралями, що забезпечує чудову транспортну доступність.

Унікальна архітектура

Стиль житлового комплексу транслює найяскравіші тренди архітектури. Ультрасучасна пластика фасадів забезпечується органічною плавністю ліній та підкреслює абсолютну унікальність будинків.  


від 108 650 грн від 55 кв.м

Руставелі Ш. вул., 7, Львів

Компанія ГрандДім презентує новий проект житлового будинку на вул. Шота Руставелі. 

ЖК «Grand Residence» - це елегантний житловий комплекс класу "люкс" у ближньому центрі Львова. 

Сучасний житловий будинок вирізнятиметься вишуканою архітектурою та матиме просторий підземний паркінг. 
 
Якісне внутрішнє наповнення, просторе та зручне планування надають житловому будинку високий статус і створюють додатковий комфорт для мешканців. 
   
Ідея житлового будинку «Grand Residence»  — створити особливе місце для рішучих та сміливих людей, які прагнуть досконалості у всьому та обирають центр міста для життя, відпочинку та роботи.  

Переваги: 
- Підземний паркінг.   
- Власна упорядкована територія. 
- Внутрішній дворик з дитячим майданчиком. 
- Безшумний, швидкісний ліфт у будинку.  
- Вигідне територіальне розміщення: ближній центр, зручна транспортна розв’язка, насичена інфраструктура.    

- Якісні МАТЕРІАЛИ ОЗДОБЛЕННЯ:  
* сучасний вентильований фасад,  
* утеплення мінватою,  
* сучасне оздоблення холів будинку;  
* вікна енергозберігаючі з алюмінієвим профілем та 2-х камерним склопакетом;  
* вхідні двері покриті графітовою кварцитовою плитою; 
- Індивідуальне опалення - котел 2х функційний. 

Площі:
1кім – 55 м.кв – 84м.кв
2кім – 98 м.кв.
3кім – 117м.кв. - 143 м.кв. 

За детальною інформацією звертайтесь у відділ продажу: 
вул. К.Левицького, 22

від 36 100 грн

Зелена вул., 115Д, Львів

Житловий комплекс Лазур Скай розташований в затишній частині міста на вул. Зелена, поруч з парком Погулянка.

На першому поверсі для зручності мешканців буде розміщена вхідна зона з консьєрж-сервісом та колясочними. 

Спільний хол для дозвілля.

Є власна котельня. 

Магазин-пекарня.

Сервіси дрібного ремонту.

Поряд дитячі садочки, школи, лікарня, супермаркети.

В ЖК «Lazur Sky» будуть підземні, наземні паркінги, а також місця для стоянки велосипедів.

Команда Lazur Group подбала про комфорт власників електрокарів, тепер у будь-який час Ви
зможете зарядити свій автомобіль. 

Родзинкою нашого комплексу буде власний
простір на даху для кожного мешканця. 

Там будуть облаштована зона для кінотеатру, зона для відпочинку та зона для умовного офісу під відкритим небом.

За більш детальнішою інформацією звертайтесь до менеджерів відділу продажу.


Всі квартири продані
ЖК Європейський Квартал
ЖК Європейський Квартал

Людкевича, Центральна, Солонка

Житловий комплекс  "Європейський Квартал" розташований у безпосередній близькості до торговельного комплексу "Кінг-крос Леопорліс" (1500 м) на на початку  с. Солонка. Завдяки зручному розміщенню і хорошому транспортному сполучені (10 хв. до перехрестя Стрийська-Наукова), а також розвинутій інфраструктурі  житловий комплекс є хорошим варіантом для тих хто цінує затишок і комфорт. 

Розташування
Неподалік від торговельно-розважального комплексу Кінг-Кросс Леополіс (1500 м), на в'їзді у с.Солонка, зручний доїзд: до перехрестя Стрийська-Наукова (10 хв.), до центру міста - 30-40 хв.

Інфраструктура
Школа (100м.), дитячий садок (100м.), дитячий майданчик, спортивний майданчик з тренажерами, тренажерний зал, парк, стадіон, а також магазини, банк, пошта, салон краси, обладнаний світлофором пішохідний перехід.

Від забудовника.


© 2008 - 2024 На цій сторінці Ви знайдете пропозиції продажу квартир від забудовників у місті Львів та Львіській області. Прямі контактні телефони будівельних компаній Львова, посилання на сайти забудовників, детальний опис ЖК (житлових комплексів) з картою, поверховими планами, фото, інформацією про ціни та ін.