Показ объявления приостановлен - найдите похожие объявления в разделе: аренда квартир в г. Львов
Аренда квартиры • ЛьвовГалицкийЛиста-ф
ID 4562612

Листа Ф. ул.

Львов, Галицкий район

ID 4562612
650 $ /мес

Аренда квартиры

2 комнати
44 / 44 кв.м
3 / 5 этаж
Оренда двокімнатної квартири на вулиці Ф. Ліста. Площа 67 квадратних метрів, з них 44 - житлова площа, і 14 - кухня. Квартира розташована на другому поверсі історичного будинку. Розташована в самому центрі міста, поруч з палацом Потоцьких, готелем Жорж, головною поштою та багатьма магазинами та кафе. До площі Ринок всього 600 метрів пішки. 
Квартира виконана в стилі, що переносить в минуле, кожна деталь пронизана історією. У спальні розташоване ліжко та лампа в ретро-стилі, а також італійський письмовий столик. У вітальні є чудовий розкладний диван і два балкона: один з видом на вулицю Ліста, а інший - на внутрішній двір. Високі стелі (3,8 м) надають відчуття простору. 
У квартирі є вся необхідна техніка: холодильник, газова плита, газова духовка, електрочайник, повний набір посуду. Ванна кімната оформлена в розкішному стилі з великою ванною і душем. Також є бронедвері, бойлер, кондиціонер, фен і праска. 

Сдам 2 комнатную квартиру 44 кв.м:

Похожие по цене объекты

Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений