Аренда помещения • Львовская областьЗолочевскийЗолочев
ID 4536624

бульвар Сковороди Г.

Золочев, Золочевский район

ID 4536624
35 000 грн /мес

Аренда помещения, Житловий комплекс

офис магазин кафе, ресторан медицинское
2 комнати
50 кв.м
1 этаж

Пропонується в оренду просторе та функціональне приміщення на першому поверсі, загальною площею 50 м². Це ідеальний варіант для відкриття магазину, салону, аптеки, клініки чи офісу. Приміщення знаходиться в новому житловому будинку в самому центрі міста Золочів, Львівської області.

У приміщенні є дві кімнати, гардеробна, санвузол, а також окремий коридор з власним входом. Висота стелі 3.10 метра, що створює відчуття простору та комфорту. На вікнах встановлені решітки для додаткової безпеки. До вашого розпорядження парковка для зручності клієнтів.

Приміщення оснащене індивідуальним опаленням та теплою підлогою по всій площі. Також є лічильники на воду та електроенергію для точного контролю споживання. Потужність електромережі становить 21 кВт на 3 фази, з вбудованими виходами під кондиціонування, відеоспостереження, інтернет та Wi-Fi. Також передбачено вихід під бойлер для гарячої води.

Связаться с агентом

Снять коммерческую недвижимость 50 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Данильчук Оксана
+38 073 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений