Продажа квартиры • ЛьвовГалицкийЗамарстыновская
ID 4509755

Замарстыновская ул.

Львов, Галицкий район

ID 4509755
174 900 $

Продажа квартиры

10 комнат
69.3 / / 23.1 кв.м
8 / 15 этаж

Продаж квартири в ЖК «Авалон» по вул.Замарстинівській яка не залишає байдужим нікого. Продумане та зручне планування, простора кухня-вітальня з великим дерев‚яним столом для зустрічей із рідними і друзями, комфортна спальня, 2 санвузли з тропічним душем та простора тераса з меблями для відпочинку.

Будинок розташований в центральній частині міста в 10-ти хвилинах ходьби до Оперного театру, всі вікна вдалині від проїжджих частин з виглядом на Високий Замок. Поруч необхідна інфраструктура - супермаркет «Ашан», майданчик для дітей, спортивний клуб, садочки, школи, аптеки, піцерії, кав'ярні.

Загальна площа квартири 69.3 м², площа тераси 18 м², комора в підвалі .площею 3,5 м² входить у вартість квартири. Зроблений якісний стильний ремонт для комфортного життя власників а не «під продаж», квартира обладнана та максимально укомплектована високоякісними системами комунікацій, меблями та відмінною технікою. Зроблена розумна система керування опаленням з доступом через телефон, автоматичне керування теплою підлогою та батареями для досягнення цільової температури, економний конденсаційний котел Vaillant, підігрів підлоги у всіх кімнатах крім спальні, наявна система контролю протікання води - доступ через телефон а також статистика використання води, фільтр зворотного осмосу для питної води. Квартира обладнана системою безпеки Ajaх (датчики відкриття дверей, руху і пожежі), в квартирі є можливість віддаленого керування через мобільну аплікацію розумним дверним дзвінком із розпізнаванням руху, встановлено домофон із доступом через телефон, проведено оптику, роутер із підтримкою Wi-Fi ax діапазону, є сейф для зберігання особистих речей. 

Комплектація високоякісною технікою топ серій Bosch/Siemens - газова варильна поверхня, витяжка, вбудована посудомийка Siemens, вбудована духова шафа Bosch 8 Series з готуванням на пару, вбудована мікрохвильова піч Bosch, вбудована кавоварка Bosch із налаштуваннями напоїв і зберіганням улюблених рецептів, OLED телевізор Philips з Ambilight, окремі пральна і сушильна машина, кондиціонер Daikin - 1 зовнішній блок, два внутрішні. Вся меблева фурнітура Blum, велика кількість шаф для зберігання персональних речей та наявність необхідних для комфорту меблів. Радо відповім на всі додаткові запитання та запрошую на показ квартири яка немає аналогів на ринку.

Связаться с агентом

Продам 10 комнатную квартиру 69.3 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Світлана
+38 097 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений