Продажа квартиры • ЛьвовЖелезнодорожныйРудненская8
ID 4462093

Рудненская ул., 8

Львов, Железнодорожный район

ID 4462093
39 400 $

Продажа квартиры

1 комната
30.3 / 15 / 7 кв.м
7 / 10 этаж
 Продаж 1 кімн. квартири в Залізничному районі по вул. Рудненьська .
 Квартира знаходиться на сьомому  поверсі з чудовим краєвидом, панорамні вікна виходять на дві сторони, світла.Опалення автономне будинкове, є власна котельня на даху будинку. Концепція житлового комплексу "Ріел Сіті" передбачає зручність і безпеку для його мешканців.В  ЖК є підземний  паркінг , довкола комплексу облаштовані гостьові паркомісця. 
Територія комплексу закрита, облаштована відпочинкова зона із зеленим сквером, ландшафтним дизайном та обладнано шість дитячих ігрових майданчиків, а також спортивні зони.Запланований власний дитячий садочок, а школа знаходиться в пішій доступності. Поруч супермаркети та Левандівський ринок, перший поверх житлового комплексу передбачає наявність магазинів, салонів тощо.
Продаж по переуступці. Термін здачі в експлуатацію 2 квартал 2024РОКУ Чудова пропозиція, телефонуйте, організую показ в зручний для Вас час!
Связаться с агентом

Продам 1 комнатную квартиру 30.3 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Уляна
+38 067 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений