Продажа дома • Львовская областьРясное-русское
ID 4418256

Стефаника

Рясное-Русское, Львовский горсовет район

ID 4418256
85 000 $

Продажа дома, Котедж

3 комнати
117 кв.м
1 соток
3 этаж

Продаж новозбудованого сучасного котеджу загальною пл. 117 м кв. в с. Рясне-Руська, по вул. Стефаника – р-н складів АТБ, одразу за Рясне-2, ліва сторона.

Котедж знаходиться в чудовому місці, досить близько від траси, від міста, і водночас – подалі від шуму та пилу, 1 км до Львова (до Рясне-2), поруч зупинка маршруток до Львова, обжитий і заселений район.

Правильне, функціональне планування помешкання дозволяє розгорнутись уяві майбутніх господарів і довершити дизайном та інтер'єром невеличкий заміський маєток.

Гараж та хол знаходяться на першому поверсі; другий поверх займають кухня, вітальня, санвузол; мансардний – дві спальні. Хоча, це розподіл лише на папері, а насправді, все можна облаштувати за вашим баченням, на ваш погляд – планування вільне.

Водопостачання і каналізація центральні, в будівлі розведена електрика, поставлені вікна м/п, вхідні двері. Саме будівництво якісне.

У власності знаходиться як сам котедж, так і земельна ділянка для облаштування ландшафту, альтанки, чи майданчика дитячих розваг, або – стоянки для кількох власних, чи гостьових авто.

Вартість  - 85 000 у.о.

Пропозиція від рієлтора.

Інформація та фото обєкта відповідають опису та дійсності.

Связаться с агентом

Продам 3 комнатный дом 117 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Наталія
+38 063 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений