Продажа квартиры • ЛьвовЖелезнодорожныйВернигоры23
ID 4307806

Вернигоры ул., 23

Львов, Железнодорожный район

ID 4307806
210 000 $

Продажа квартиры

1 комната
73 / 20 / 35 кв.м
3 / 5 этаж
Продається велика 1 кімнатна квартира у ближньому цетрі м.Львова по вул.Вернигори.Будинок клубного типу.Загальна площа квартири 73 кв.м з великою
кухнею - студією 35 кв.м.
Уявіть собі момент, коли ви вперше входите у свою нову квартиру на Вернигори.
Простора кухня-студія зустрічає вас теплом та затишком, а вишуканий дизайнерський ремонт доповнює ваші мрії про ідеальне житло. Кухня оснащена найновішою технікою Bosch, де кожна вечеря перетворюється на справжній кулінарний твір мистецтва.
Потім, переходячи до вітальні, вас вітає тепло електрокаміна, що створює ідеальну атмосферу для вечірнього перегляду фільмів або просто релаксу після довгого робочого дня. М'які світлі відтінки інтер'єру і паркетна дошка у спальні додають приміщенню відчуття домашнього тепла та затишку.
Ваш сон буде солодким і спокійним у просторій спальні, де кожна деталь інтер'єру виконана з думкою про ваш комфорт і затишок. А ранок почнеться з кави на невеликій, але затишній терасі, де ви зможете насолоджуватися першими променями сонця або вечірнім свіжим повітрям.

Але це ще не все. Забуваючи про всі турботи дня Ви можете зануритися в розслаблюючу ванну. Кожен елемент інтер'єру, включаючи сантехніку Grohe, підкреслює вишуканість та стиль цієї оселі.

Завдяки рекуператору, вам не доведеться хвилюватися про свіже повітря, а система підігріву підлоги та електрокамін подбають про тепло у вашому домі.

Ось чому ця квартира на Вернигори - це не просто інвестиція у нерухомість, а інвестиція у ваше щасливе майбутнє. Не пропустіть шанс стати власником цього житла.

Ближній центр. Бічна вул. Городоцька вище цирку. Між вулицями Братів Міхновських та Марка Вовчка.
ЖК Praud Premium на вул. Голубовича - 200м
До оперного театру -2 км
Площа ринок -2,5 км
Головний залізничний вокзал -1,5 км
Сільпо, що на вул. Шевченка - 800м
Собор Святого Юра - 1км

За більш детальнішою інформацією-телефонуйте або пишіть.Огляди у зручний для Вас час.Христина.
Связаться с агентом

Продам 1 комнатную квартиру 73 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Христина
+38 096 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений