Аренда квартиры • ЛьвовЛычаковскийДовбуша-о
ID 4514534

Довбуша О. ул.

Львов, Лычаковский район

ID 4514534
10 000 грн /мес

Аренда квартиры, Будівля старого Львова

1 комната
40 / 25 / 4 кв.м
1 / 3 этаж
Здається в оренду 1-кімнатна квартира в ближньому центрі Львова, розташована на вулиці Довбуша. Квартира розташована на першому поверсі триповерхового будинку з тихим та затишним двором, недалеко від парку, що дає можливість насолоджуватися природою безпосередньо поруч із будинком.
У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: кухня обладнана всією необхідною технікою, включаючи газову варильну поверхню, духовку, мікрохвильову піч та чайник, а також новий холодильник. Санвузол оснащений душовою кабіною, стиральною машиною та бойлером.
Квартира складається з ізольованої спальні, де є ліжко, диван, шафа та робоче місце для вашої зручності. У коридорі розташований великий шафа для зберігання промов.
Зручне розташування квартири дозволяє швидко дістатися центру міста - всього лише 15 хвилин пішки. Вікна квартири обладнані решітками для вашої безпеки та спокою.
Не сумнівайтеся – ця квартира стане вашою оазисом спокою у самому серці міста.
Связаться с агентом

Сдам 1 комнатную квартиру 40 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений