Бенях Ніна Анатоліївна

Бенях Ніна Анатоліївна

Світлиця

Адреса:
Шопена Ф. вул., 10, Львів, Галицький район
Телефони:
Websites:

Агенти з нерухомості/Рієлтори (24 років досвіду)

Рієлтерське бюро "СвітлицЯ” працює на ринку нерухомості 14 років. Колектив складається з кваліфікованих фахівців з нерухомості, які вважаються професіоналами своєї справи.Кожен з них може надати консультацію з будь-якого питання, яке стосується нерухомості:продажу-купівлі житла, земельних і дачних ділянок в місті , а також за межами міста, оренда житла або нежитлового приміщення на довготривалий термін або подобово. Надання юридичних консультацій пов'язаних з нерухомістю. Ми надаємо послуги або поради щодо оформлення документів відносно будь-яких потреб нашого клієнта.

Інтереси клієнта відіграють важливу роль в нашій роботі. Тому, усі з ким ми працюємо рекомендують нас своїм друзям і знайомим, завдяки чому, в нас є успіх.

Рієлтерське бюро"СвітлицЯ” співпрацює з найкращими рієлторськими бюро міста Львова, завдяки чому ми завжди в курсі всіх новинок на ринку нерухомості.

Основними принципами нашої роботи є конфіденційність, відповідальність, об'єктивність, толерантність та надійне обслуговування.

Завжди раді вам допомогти.

Мої об’єкти (1)

  • Продаж
  • Оренда
  • Подобово

Пропозиції по типам нерухомості

Зв'язатись з Бенях Ніна Анатоліївна

Я не робот