Девелоперська компанія "ГРАНДДІМ"

Адреса:
Левицького К. вул., 22, Львів, Галицький район
Телефони:

Власник нерухомості

Будівництво/Ремонт: Будівельні компанії

ГРАНДДІМ –  девелоперська компанія, основним напрямом діяльності якої є інвестування в будівництво якісного житла з використанням новітніх технологій, їх проектування та будівництво "під ключ", що включає весь комплекс будівельних та оздоблювальних робіт, а також реалізація житлових комплексів з індивідуальною інфраструктурою.

Компанія «ГРАНДДІМ» не новачок на ринку забудовників України -  засновниками компанії введено в експлуатацію п'ять житлових комплексів у м. Львові – по вул. Зеленій, 69а, вул. Земельній, 5а, вул.Полуботка, 29 (ЖК "Гетманський"), смт. Брюховичі вул.Весняна (КВ "Брюховель" та вул.Єфремова,26 (ЖК "Будинок на Єфремова") а також ведеться будівництво у смт.Сокільники вул.Г.Сковороди,22 (ЖК "Grand Village" ),  вул.Зелена, 269а (ЖК "Яскравий Львів",) та  просп.В.Чорновола, 67 (ЖК "White House").

 Пріоритетом для компанії є вчасне та якісне виконання будівельних робіт, а ключовим завданням будівництва та проектування є функціональність та комфорт збудованого житла для майбутніх його мешканців. Дотримуючись найвищих стандартів будівельної індустрії, "ГрандДім" використовує екологічно чисті та ресурсозберігаючі матеріали, що забезпечує надійність і довговічність будівель. Всі необхідні документи для здійснення законного будівництва є в наявності. 

Досвідчений колектив однодумців і професіоналів «ГРАНДДІМ» ставить перед собою амбітні цілі, послідовно реалізує стратегію розвитку компанії, філософію з надання послуг високої якості, орієнтуючись на прогресивні принципи будівництва та застосування нових сучасних технологій, враховуючи потреби найвибагливіших покупців для того, щоб майбутні власники отримували якісне та комфортне житло.


Мої об’єкти (1)

  • Продаж
  • Оренда
  • Подобово

Пропозиції по типам нерухомості

Зв'язатись з Девелоперська компанія "ГРАНДД ...

Я не робот