Продаж квартири • Львівська областьВинникиГалицька
ID 4554065

Галицька вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 4554065
49 000 $

Продаж квартири

1 кімната
42 кв.м
4 / 7 поверх
Продається стильна 1-кімнатна квартира у житловому комплексі бізнес-класу Perfect Life в мальовничому районі Винників від відомого забудовника Lev Development.
ЖК знаходиться на активній стадії будівництва і має плановану здачу в експлуатацію вже на кінець 2024 року. Квартира розташована на 4 поверсі з семи.
Завдяки панорамним вікнам житлового приміщення можна насолоджуватися чудовим краєвидом. Відчуйте атмосферу приватності та комфорту завдяки дизайнерським холам та обмеженому доступу на поверх.Площа квартири складає 42 кв.м. Від забудовника буде отримано максимальне наповнення, включаючи залиту стяжку, поштукатурені стіни, розведену сантехніку та встановлені лічильники. Крім того, є підключення радіаторів опалення та встановлено двоконтурний котел.Житловий комплекс має підземний паркінг з ліфтом, який забезпечує зручний доступ до верхніх поверхів будинку.
Також варто відзначити, що ми маємо в асортименті декілька варіантів квартир та підземних паркінгів. Це дозволяє підібрати оптимальний варіант, що відповідає вашим потребам та перевагам. Не сумнівайтеся, обрати найкраще рішення для вашого комфорту та задоволення в житті.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 42 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Іванюк Володимир
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень