Продаж квартири • Львівська областьВинникиІвасюка3
ID 4549612

Івасюка вул., 3

Винники, Львівська міськрада

ID 4549612
61 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
54 / 29 / 11 кв.м
1 / 5 поверх
54/29/11
61.000$
Індивідуальне газовве опалення!

0969829767 - Vladislav

Привіт! Ця надзвичайно приваблива пропозиція чекає на вас у самому серці Винник - сучасне житло, що пропонує комфорт та затишок. Знаходячись у цегляному будинку з гратами на вікнах, ці дві ізольовані кімнати готові стати вашим особистим простором.

Ідеально облаштована кухня з новим ремонтом та стильними меблями, виготовленими на системах Blum, дозволить вам творити шедеври не лише у кулінарному мистецтві, але й у затишній атмосфері сімейних обідів. А ще, відкриваючи вікна, ви насолоджуватиметесь чудовим краєвидом саду, що додасть вашому життю додаткової гармонії та свіжості.

Два закритих балкона дозволять насолоджуватися затишком та приватністю, а окремий туалет і ванна додають зручності та функціональності вашому життю.

Розташування цього житла - просто ідеальне для сімейного життя: поруч розташовані школи, дитячі садки, магазини, зупинки громадського транспорту та багато іншого. А наявність парко місця у дворику робить це пропозицію ще більш привабливою для тих, хто цінує зручність і комфорт.

А ще, ви отримуєте бонус - додатковий підвал, що вже включений у ціну!

Запрошуємо вас відкрити для себе цей прекрасний простір, де сонце завжди тепле та затишок відчувається в кожному куточку.
Телефонуйте 0969829767 - Владислав
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 54 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень