Продаж приміщення • Львівська областьТрускавецьРоксолани
ID 4543783

Роксолани вул.

Трускавець, Дрогобицький район

ID 4543783
1 200 000 $

Продаж приміщення, Окрема будівля

офіс кафе, ресторан готель медичне приміщення
10 кімнат
760 кв.м
4 соток
1 / 5 поверх
ПРОДАЖ КОМЕРЦІЙНОГО ПРИМІЩЕННЯ - ГОТЕЛЬ, ВІЛЛА

Адреса - місто Трусавець вулиця Роксоляни.
Загальна площа - 760 м2.
Поверховість - п'ятипроверхове приміщення.
Кількість НОМЕРІВ - 22 .
Ремонт - євроремонт.

Вид комерції - ВІЛЛА, ГОТЕЛЬ, який може підійти як для індивідуального відпочинку, так і для відпочинку з компанією або в колі сім'ї. Вілла може розмістити 50 осіб

Готель складається з 5 поверхів, один з яких цокольний (нульовий), в якому розміщена кухня, ідальня, дві комірки для зберігання продуктів, санвузол, та приміщення для процедурних сеансів.
Кухня повністю обладнанна професійним устаткуванням ;-Їдальня(столова) вміщає в себе 24 посадкових місця для прийому їжі;
Є кабінети для виконання лікувальних процедур , або для реалізації їх в оренду.

На першому поверсі знаходиться пральня, рецепція і 4 номери.
На другому, третьому та четвертому поверсі розміщення і наповнення номерів ідентичні .
Всього номерів - 3 одномісні, 16 двомісні та 3 люкси. Номери обладнанні всім необхідним для проживання - - WiFi- LedSmartTV + супутникове ТВ- кондиціонер- міні холодильник- Санвузол. Душова кабіна, унітаз, умивальник, фен.

Особливості даного комерційного приміщення -функціонуючий бізнес, теориорія виконана у дизайнерському стилі, велика парковка. Зона відпочинку - чан з купелю . Додатково на території встановлена зарядка для електромобілів.
Вілла має хорошу і гідну оцінку на платформах для бізнесу. На сайті Booking відмітка 9.3 та оцінка в Google 4,8 що є одним з найвищих показників у місті Трускавець.

Опалення - індивідуальна котельня де розташовані - газовий ,твердопаливний котли (пилети,брикети,дрова). Також встановлено сонячні колектори на даху будинка.

Розташування – центр міста. До бювету 500 метрів

Код об'єкта: 1619
Зв’язатись з агентом

Купити комерційну нерухомість 760 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Малінка Валерій
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень