Продаж будинку • Львівська областьЯворівськийБірки
ID 4538688

Бірки, Яворівський район

ID 4538688
126 000 $

Продаж будинку, Будинок

6 кімнат
164 кв.м
5 соток
2 поверх
Продаж будинку в с. Бірки, вул. Садова від представника забудовника, без комісії!!!
Чудове розташування будинку не так далеко від міста та поруч із природою -сосни, ліс - краса, яка варта Вашої уваги.Будинок знаходиться у передмісті Львова, за 13 км від центру міста, поруч Брюховичі.  
Площа 164 кв. м. (будинок 110 кв. м. і підвал 54 кв. м. ), два поверхи, земельна ділянка 5 сот. Три спальні та кухня-вітальня 29 кв. м. , два санвузли.  П'ятикамерні вікна, два склопакети. Індивідуальне опалення.Є свердловина на воду, каналізація септик, електроенергія 3 фази 12 кВт (можна збільшити), газ (за бажанням). Об‘єкт в 0-му циклі ( вікна, вхідні двері, фасад, штукатурка, чорнові зтяжки , комунікації в будинку) документи готові.Перший поверх: простора кухня-вітальня з виходом на власне подвір'я, гостьовий санвузол, кладова. Другий поверх: три сальні, санвузол.Поруч: елітні Брюховичі в районі новобудов на спокійній вулиці,   кільцева дорога.Є відеооглядЦіна: 90 000 дол, без комісії для покупця.Телефонуйте , показ у зручний для Вас час.
Зв’язатись з агентом

Продам 6 кімнатний будинок 164 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень