Оренда будинку • Львівська областьЯворівськийСолуки
ID 4537580

Солуки, Яворівський район

ID 4537580
1 780 $ /міс

Оренда будинку, Будинок

4 кімнати
250 кв.м
1 поверх
Оренда енергоефективного  будинку, розташований біля лісу у тихому місці (БЕЗ СИРЕН).
Площа будинку 250м.кв. + власна котельня, є господарник-охоронець по догляду за територією та опаленням, генератором, місце для паркування авто (Вам точно буде комфортно жити у будинку!)

Опалення: генератор+дров'яний котел + запас сухих дров дуб-бук на дві зими, великий камін у вітальні, є тариф (день/ніч коеф.0,5), електричний лічильник та власна трансформаторна підстанція від високовольтної лінії, електрокотел та акумулююча ємність, при наявності електроенергії це найдешевший обігрів будинку.
Територія велика: облаштована зона для мангалу та барбекю / дитяча зона - батут, басейн (тільки у літню пору року), велика тераса з м'якими меблями.
У будинку 3 відокремленні великі спальні, кухня з дворівневою вітальнею та каміном. Телевізор, м'які комфортні меблі (розкладні дивани та крісла з реклайнером).
Будинок повністю обладнаний усім необхідним!

Будинок може бути повністю автономний: генератор, дров'яний котел (запас дров та пального), свердловина на воду з фільтрами.
Земельна ділянка 4000м.кв підійде під відкритий майданчик, або тимчасові конструкції.
Цілодобова фізична охорона, + догляд обгородженої території включений у вартість 70000 грн.
Зв’язатись з агентом

Здам 4 кімнатний будинок 250 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Звізло Марія Михайлівна
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень