Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийЗелена
ID 4534398

Зелена вул.

Львів, Личаківський район

ID 4534398
96 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
61.35 / 25 / 18 кв.м
4 / 8 поверх
Продаж 2 кім. квартири В ЖК Infinity Park Личаківський район. Погулянка вул. Зелена, 115

Площа 61.35
Поверх 4 з 8
Вікна в двір.

Здача 2 кв 2025

Infinity Park - це сучасний житловий комплекс з внутрішнім власним парком в Личаківському районі міста Львів. Проєкт реалізує будівельна компанія «Мій Дім». Він складається з двох будинків, які мають 8 та 10 поверхів. Екстерʼєр, дизайн холу та поверхів будинків житлового комплексу «Infinity Park» — втілення новітніх рішень у сфері будівництва із застосуванням високоякісних матеріалів та технологій. Майбутнім мешканцям пропонують різноманітні варіанти житла: однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири площею від 45 до 86 квадратних метрів з підвищеною комплектацією. Газовий котел німецького виробника «Viessmann», підключенні до нього батареї «Purmo» та розведена тепла підлога «Purmo Premium» будуть відповідати за тепло у вашій оселі, а вікна від німецького виробника «Rehau» забезпечуватимуть найкращу енергоефективність.

Для безпеки та комфорту резидентів територія ЖК «Infinity Park» буде закрита від сторонніх та проїзду автомобілів. В затишному внутрішньому дворі облаштують власний ландшафтний парк та зону з басейном. Ви знайдете тут затишок і комфорт, які допоможуть вам відпочити.

Для автомобілів мешканців проєктом передбачено будівництво підземного паркінгу, з якого можна піднятись ліфтом до необхідного поверху в будинку.


Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 61.35 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Катерина Novobud in
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень