Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЗамарстинівська
ID 4531394

Замарстинівська вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4531394
69 000 $

Продаж квартири

1 кімната
45.8 / 15.6 / 21.2 кв.м
1 / 12 поверх
Продаж однокімнатної квартири на першому поверсі дванадцятиповерхового будинку в ЖК Greenville Park Lviv по вулиці Замартиснівська 170 у місті Львів. Загальна площа 45.8 кв.м., житлова 15.6 кв.м., площа кухні 21.2. Квартира не кутова. ЖК Greenville Park Lviv- це один з найкращих житлових комплексів міста, це концепція гармонійного життя для родини. В ньому поєдналися разом сучасна архітектура та висока якість оздоблення, власна розвинена інфраструктура. На закритій внутрішній території облаштоване невелике містечко в мегаполісі. Тут безпечно, затишно, та комфортно. Понад 2 гектари внутрішньої території займають магазини та сервіси, дитячі садочки, ігрові дитячі та спортивний майданчики, зелені паркові алеї. Комплекс складається з 12 будинків висотою в 6, 9, 10 і 15 поверхів, зведених за монолітно-каркасною технологією і стінами з керамоблока і цегли. Новобудову позиціонують в класі "комфорт".
У пішої доступності від новобудови розташовані: парк, ім. 700-річчя Львова, СТРЦ Спартак, загальноосвітні школи; * дитячий садок № 171, супермаркет Сільпо, супермаркет АТБ, кафе, ресторани, кінотеатр, поліклініка.
Є відеоогляд квартири.
Квартира продається по переуступці. Можливий продаж під Єоселю. Будинок зданий.
Код об'єкта 913
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 45.8 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень