Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийМалоголосківська15
ID 4531116

Малоголосківська вул., 15

Львів, Шевченківський район

ID 4531116
105 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
65.1 / 24 / 19 кв.м
7 / 14 поверх
Продаж 2-кім квартири у житловому комплексі бізнес класу АртХаус Парк по вул. Малоголосківська (бічна вул.ПідГолоском та Варшавської), забудовник Lev Development. 

Квартира знаходиться на 7 поверсі 14-ти поверхового будинку.
Площа квартири - 65,1м²
Площа комірки - 2,2м²
Загальна вартість квартири з коміркою - 105 000$

Простора та світла квартира. Велика кухня-вітальня з панорамними вікнами (Rehau), дві ізольовані спальні, з однієї вихід на балкон з гарним виглядом на вул.Чорновола та парк. Комірка та квартира знаходяться поряд. 

Зроблений чорновий ремонт, індивідуальне опалення, двоконтурний котел, радіатори, стяжка залита всюди окрім ванної кімнати та другого санвузла. В квартиру заведені два інтернет-оптоволоконні провайдери. Будинок введений в експлуатацію, право власності на руках, оплачена управлінська компанія на пів року.

В будинку два запущених ліфти, сучасний та цікавий дизайнерський хол, професійне озеленення території (Gardener) разом з дитячим та спортивним майданчиком, є підземна парковка. 

Розвинута інфраструктура: державні та приватні дитячі садочки, школи, магазини, кав'ярня та торгові центри, до центру міста 5хв. на машині.
Для детальнішої інформації телефонуйте.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 65.1 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Світлана
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень