Продаж квартири • ЛьвівГалицькийБогомольця-о-акад
ID 4516064

Богомольця О. акад. вул.

Львів, Галицький район

ID 4516064
340 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

4 кімнати
130 / 95 / 10 кв.м
3 / 4 поверх
Розкішна арт-деко квартира в історичному будинку.
Захована у тихому сквері у самому центрі Львова, вас вітає ця простора яскрава квартира.
Будівля, в якій вона розташована, була побудована 1906 році українським архітектором Іваном Левинським, бюро якого проєктувало будівництво ще десятків будівель по всьому Львову.
В квартирі збережено: оригінальне орнаментування ліпнини, кахельний  п’єц, камін та  дерев'яний паркет. Реставровано автентичні дерев'яні двері з оригінальними латунними ручками, а фасадні деревʼяні вікна є копіями оригінальних. В будинку частково з/б перекриття, а частково металеві швелери.
Поїхали далі. Під час нещодавнього ремонту, 1 рік тому, в історичну палітру цієї квартири додали ще й елементи арт-деко та нотки традиційної розкоші 20 століття. 
Хоча ця квартира має старовинне обличчя, в неї також повністю оновлена система водопостачання та каналізації з підвалу по останній поверх, а також, замінена повністю електрична мережа, ванни та кухні оздоблені найсучаснішими зручностями, підлога з підігрівом (санвузли, кухня, коридор).
Але годі з поетикою, давайте вже поговоримо про характеристики:
4 кімнати (25.3 | 24.3 | 27.4 |15.6) м2
Кухня (9.4) м2
Ванна кімната (3.6) м2

Гостьовий туалет (1,0) м2

2 балкони (фасадний і внутрішній двір)

Підвал (11) м2

Підігрів підлоги Броньовані двері

Площа 127 м2
Квартира розташована на 3 поверсі 4-поверхового будинку. Вона тут одна на весь поверх. Всі вбудовані меблі залишаються, все інше до обговорення.
І вишенька на торті – 3 хв до Площі ринок. Ну, або 7, якщо з дітьми. Або 15, якщо вас спокусив аромат з пекарні по дорозі.
Незважаючи на те, чи вас приваблюють промені ранкового сонця у спальні, чи читання книжок на балконі з кавою, ця квартира, вона про приємні особливі моменти. Я вірю, що вже скоро, ця квартира знайде свого нового поціновувача!Дзвоніть, питайте, приходьте, обговоримо. Вам чай чи каву?
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 130 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
АН Зодіак Катерина
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень