Продаж квартири • ЛьвівСихівськийВулецька
ID 4515171

Вулецька вул.

Львів, Сихівський район

ID 4515171
36 500 $

Продаж квартири

1 кімната
54 кв.м
5 / 5 поверх

Продається 1-кімнатна квартира в житловому комплексі "Мальви" на вулиці Вулецька (дорога на Вульки). Площа квартири становить 54 м², розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку.
"Мальви" - це новий житловий комплекс, що знаходиться на стадії будівництва. 1-а черга вже готова. Будинок має підземні гаражі, безшумні ліфти та оздоблені під'їзди. Броньовані двері та металопластикові вікна забезпечать вам високий рівень безпеки та комфорту.
У квартирі проведена стяжка в житлових кімнатах, а висота стель становить 2,7 метра, надаючи простору відчуття простору та світла. Стіни виконані з якісного керамічного блоку та штукатурки. Індивідуальне опалення.
Забудовник також приділяє велику увагу благоустрою території, щоб забезпечити комфортне та затишне життя для мешканців.
1-а черга житлового комплексу вже майже завершена: монолітні роботи конструкції будинку виконані, розпочато мурування стін та перестінків. Будівництво активно ведеться, і орієнтовна дата здачі квартири - 11-12 місяць 2023 року.
Продаж здійснюється за допомогою угоди переуступки, а забудівельником є ФК "Новий Львів" ("Мальви").Якщо бажаєте переглянути цей прекрасний варіант - ТЕЛЕФОНУЙТЕ
 БС
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 54 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Петро
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень