Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 4515026

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4515026
24 800 $

Продаж квартири

1 кімната
43.67 кв.м
8 / 12 поверх
Ця квартира, розташована на 8 поверсі, має площу 43, 67 м2 та очікує своїх перших мешканців в 2024 році. Квартира має відкритий простір, що включає вітальню, кухню та їдальню, а також одну спальню та ванну кімнату. Вікна вітальні та кухні забезпечують прекрасний вид на місто.
Квартира розташована у сучасному житловому комплексі з усіма зручностями для комфортного життя, включаючи внутрішній дворик з дитячим майданчиком.Крім того біля території комплексу є магазини, ресторани та інші заклади, що забезпечують максимальний комфорт для мешканців.
Зважаючи на швидкий розвиток ринку нерухомості у Львові, ця квартира може бути відмінною інвестицією. Здача будинку в 2024 році дає можливість планувати вигідну стратегію здачі в оренду або перепродажу.
Не втрачайте можливості інвестувати в новобудову в одному з найбільш перспективних районів Львова! Запишіться на перегляд квартири прямо зараз та переконайтеся в її перевагах самостійно.
Ціна  квартири -  24.800 доларів США. 
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 43.67 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Іванюк Володимир
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень