Продаж будинку • ЛьвівШевченківськийМазепи-і-гетьм
ID 4507903

Мазепи І. гетьм. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4507903
510 000 $

Продаж будинку, Котедж

5 кімнат
245 / / 10 кв.м
3 соток
3 поверх
Продаж Таунхауса по вул. Купальська, загальною площею  245кв м.

Три поверха, територія огороджена 3 сот землі.
Покладена бруківка, є гараж на машину, позаду будинку є територія додаткова для зони барбекю, мангалу, альтанки, саджанців.
На 1му пов гостьова кімната, котельня, санвузол, гараж і прихожа.На 2му пов велика простора вітальня з виходом на балкон і кухня, з наявною вмонтованою:-посудомийною машиною.-газовою плитою і духовкою, холодильником, мікрохв піч.Санвузол(ванна).З 2го поверху є сходи у внутрішній двір.На 3-му пов три спальні ізольовані і санвузол та балкон.В будинку є ще горище, де висота стелі дозволяє зробити відпочинкову зону.
Якісний ремонт(робився для себе). Перша здача. Поштукатурений і утеплений пінопластом, побудований з цегли.Сходи дубові з підсвіткою.Опалення індивідуальне-2х функц котел.В кожній кімнаті встановлений кондиціонер.Всі комунікації встановлені в будинку-газ, вода, світло(три фази), центральна каналізація.
По інфраструктурі-поруч школа 30(через дорогу),ТЦ Spartak, хороше транспортне сполучення, продуктовий ринок., лікарня.До центру 15хв їзди. Ціна 510 000$, більше фото скину в Приват
Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатний будинок 245 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Іванна
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень