Продаж будинку • Львівська областьДрогобицькийЛішня
ID 4472881

Садова

Лішня, Дрогобицький район

ID 4472881
68 000 $

Продаж будинку, Будинок

6 кімнат
450 / 140 / 17 кв.м
30 соток
2 поверх
Продаж будинку в передмісті Дрогобича, Львівська область, с. Лішня, вул. Садова, 26

Ідеально розташована у заможному районі ділянка 30 соток. Поруч елітний ресторан 'Амур' та нові будинки. Чудова перспектива для подальшого розвитку та будівництва.

На ділянці розташовано великий житловий будинок загальною площею 450 кв.м. та гостьовий будинок площею 140 кв.м. з гаражем.

Будинок збудований у 1998 році дуже якісно та капітально. Однак на сьогоднішній день потрібний капітальний ремонт, щоб відповідати сучасним умовам проживання та статусу локації, в якій він розташований. Зручне планування: кімнати різного розміру, на кожному поверсі та підвалі облаштований санвузол, є камін та сауна з басейном.
Гостьовий будинок також капітальний, двоповерховий. На першому поверсі гараж, кухня та вітальня, на другому обідній зал чи вітальня.

Великі вікна, тому багато світла всередині. Заведено та підключено комунікації: електрику, газ, централізоване водопостачання, каналізація - септик (є технічна можливість підключитися до центральної каналізації)

Встановлено лічильники.

У селищі працюють продовольчі магазини, кафе та ресторанні комплекси. Є відділення «Нової пошти», школа та дитячий садок. До центру Дрогобича відстань 5 км. Регулярно курсує транспорт, працюють служби таксі. Всього за 7 км розташований Державний історико-культурний заповідник 'Нагуєвичі'. 15 км від м. Трускавець. За 600 метрів мальовниче озеро із зоною відпочинку.

Документи підготовлено до продажу.

Телефонуйте та заплануйте перегляд. 


Зв’язатись з агентом

Продам 6 кімнатний будинок 450 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень