Оренда будинку • ЛьвівЛичаківськийКаштанова
ID 4460492

Каштанова вул.

Львів, Личаківський район

ID 4460492
28 000 грн /міс

Оренда будинку, Особняк

4 кімнати
165 кв.м
3 соток
3 поверх
Пропонуємо вам затишний 4 - кімнатний особняк , розташований в мальовничій зоні Личаківського району, на вулиці Каштанова. Цей величезний будинок пропонує розкішне проживання для вашої сім'ї.Вартість: 28000
Характеристики:Загальна площа: 165м²
Перший поверх: Тут ви знайдете гараж для вашого автомобіля, простору кухню, коридор та вигоди (туалет і умивальник).
Другий поверх: На цьому поверсі розташовані дві ізольовані кімнати (23м2 та 17м2) з усією необхідною технікою та меблями, телевізорами, а також балконом і чудовим ремонтом. Також тут є вигоди (туалет та ванна кімната).
Третій поверх (мансарда): Знову дві ізольовані кімнати (23м2 та 17м2) з усією необхідною технікою та меблями, гарним ремонтом, а також вигоди на цьому поверсі (душова кімната, туалет, бойлер, пральна машинка).Зручності:
Нова техніка Boosh на кухні, включаючи посудомийну машинку.Підігрів підлоги на всьому першому поверсі.Підключений інтернет.Можливість паркування автомобіля на власній території.Місце розташування:
Спокійна вулиця, оточена лісовими та парковими зонами.Поруч з будинком розташовані школа, дитячий садок, магазини, аптеки, супермаркети та поліклініка.Інші зручності:
Готовий для заселення.Власник готовий обговорити умови проживання.Цей будинок створений для вашого комфорту та затишку. Насолоджуйтеся великим простором, сучасними зручностями та прекрасним оточенням.
Зв’язатись з агентом

Здам 4 кімнатний будинок 165 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень