Оренда квартири • ЛьвівГалицькийГалицька
ID 4438934

Галицька вул.

Львів, Галицький район

ID 4438934
1 300 $ /міс

Оренда квартири, Австрійський люкс

2 кімнати
98 / / 26 кв.м
6 / 7 поверх
Відкрийте для себе світ вишуканості та комфорту в елітній квартирі в центрі Львова!
Пориньте в атмосферу історії та сучасності в цій унікальній квартирі, розташованій у будинку 1916 року, збудованому в стилі класичного модерну за проектом відомого архітектора Яна Шульца.
Переваги квартири:
Елітне розташування - в самому серці Львова, що дає вам можливість насолоджуватися всіма перевагами життя в великому місті.Історична будівля 1916 року, що володіє неповторним шармом та архітектурною витонченістю.Дизайнерський ремонт, виконаний з якісних матеріалів.Повністю умебльована – вам не потрібно нічого купувати, можна одразу заїжджати та жити.Індивідуальне опалення та кондиціонер.

Все для комфортного проживання:Дві гардеробні кімнати – зручно зберігати всі ваші речі.Новий ліфт – забезпечить вам комфортне пересування по будинку.На кухні встановлена система очищення води – завжди будете мати доступ до чистої питної води.Пральна машина із функцією сушіння – заощадить ваш час та сили.Посудомийна машина – полегшить вам ведення домашнього господарства.
Ціна 1300$

Телефонуйте вже зараз, щоб дізнатися більше!
Код об'єкту 212
Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 98 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Тимощук Вадим Іванович
+38 066 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень