Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийПекарська
ID 4361924

Пекарська вул.

Львів, Личаківський район

ID 4361924
310 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
106 / / 40 кв.м
3 / 7 поверх
Елітна 2-кімнатна квартира в новобудові центрі ЛьвоваМи пропонуємо Вам унікальну можливість стати власником просторої 3-кімнатної квартири площею 106 м2 у клубному будинку "ЖК Бейкер Стріт. Доктор Ватсон."
Основні переваги цієї квартири:
В квартирі виконаний дизайнерський ремонт, з використанням дорогих і екологічних матеріалів.Квартира двостороння, вікна виходять на схід і захід.2 гардеробні.Кухня студія 40м2 де Ви зможете проводити час зі своєї родиною за спільним приготуванням вечері чи переглядом фільму.
Унікальністю комплексу є велика тераса спільного користування на даху будинку. Тут є все для проведення вільного часу: шезлонги, зона барбекю, трансляція фільмів під відкритим небом. І головне - неймовірна панорама на Львів!
Ідеальне розташування: Ви отримаєте усі переваги життя у ближньому центрі: піша доступність до магазинів, салонів, медцентрів, шкіл, університетів.
Власна територія, цікавий дитячий майданчик і розвинена інфраструктура.  Для власників авто велике значення має і наявність підземного паркінгу на 19 місць. В будинку працює сучасний безшумний ліфт. 
Індивідуальне опалення: встановлений котел індивідуального газового опалення дозволить вам насолоджуватися комфортом в будь-який сезон.
Не втрачайте шанс жити в розкоші та комфорті. Зв'яжіться з нами вже сьогодні, і ми допоможемо вам зробити крок до вашого майбутнього дому!
Код квартири #26581605
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 106 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Прихідько Олеся
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень