Продаж квартири • ЛьвівСихівськийСічинського-д
ID 4331068

Січинського Д. вул.

Львів, Сихівський район

ID 4331068
95 000 $

Продаж квартири

1 кімната
41 / / 12 кв.м
2 / 9 поверх
Пропоную однокімнатну квартиру в ЖК AUROOM SUNRISE, вулиця Січинського.
Квартира світла, простора, вікна - панорамні, з якісним ремонтом (робили для себе), опалення індивідуальне, встановлено двоконтурний газовий котел, зроблений підігрів підлоги, встановлено два кондиціонери, які працюють на обігрів та охолодження, зроблене продумане освітлення, якісна електропроводка та сантехніка, гардеробна кімната, продаж з меблями та побутовою технікою: BOSH - вмонтована мікрохвильовка, духова піч, посудомийна машина, Simens - варильна поверхня, витяжка, холодильник.
Будинок комфорт-класу, збудовано за монолітно-каркасною технологією, з цегли, зданий у 2021 році, підключені всі комунікації, ліфт працює, з дизайнерськими холами, біля будинку є дитячий майданчик, облаштовані відпочинкові зони, є підземний та гостьовий паркінги.
Розвинена інфраструктура, поруч: парк, магазини, супермаркети, школи, дитячі садочки, поліклініка, аптеки, ресторани та кав'ярні та зупинки громадського транспорту.

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 41 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень