Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийЗалізнична
ID 4246421

Залізнична вул.

Львів, Залізничний район

ID 4246421
97 500 $

Продаж квартири

2 кімнати
75 кв.м
9 / 10 поверх
Продаж стильної квартири в ЖК "Веселка" на вулиці Залізнична у місті Львові
Опис:
Запрошуємо вас розглянути цю чудову квартиру в житловому комплексі "Веселка", яка розташована на вулиці Залізнична у Львові. Це чудова нерухомість з вражаючими можливостями для комфортного проживання.
Квартира розташована на 9-му поверсі з 10 і має площу - 75кв.м 1300 доларів за квадратний метр. Вікна цієї квартири виходять як на схід, так і на захід, дозволяючи вам насолоджуватися сонцем вранці та вечором. Такий вид забезпечить вам чудовий настрій і додатковий комфорт.
Ця квартира має нульовий цикл та вже оформлене право власності, що робить її готовою до проживання. У будинку підведені всі необхідні комунікації, і він вже зданий.
Незважаючи на високу якість та розкіш цієї квартири, можливий торг при покупці. Це відкриває додаткові можливості для вас.
Не вагайтесь, щоб зателефонувати нам вже зараз і дізнатися більше про цю вигідну пропозицію. Ваша мрія про якісне та комфортне житло може здійснитися вже сьогодні!
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 75 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень