Продаж квартири • ЛьвівГалицькийТарнавського-м-ген
ID 4184230

Тарнавського М. ген. вул.

Львів, Галицький район

ID 4184230
270 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

4 кімнати
210 кв.м
4 / 5 поверх
Продаж особливої 2 - рівневої квартири на вул.Тарнавського (10 хв пішки до Площі ринок).
Надбудова.
Виняткова квартира з терасою, та виглядом на стару частину міста. Квартира знаходиться в будинку класу австрійський люкс, на 5 поверсі. Складається з 4 кімнат, кухні студії , балкону,  та тераси. Проведені всі комунікації , встановлений котел та батареї.
На першому рівні: кухня студія із великим балконом та виглядом на центр міста. Дві ізольовані кімнати , великий санвузол.
На другому рівні: велика відкрита площа з виходом на шикарну терасу, із якої відкривається чудова панорама на центр міста. Терасу можна облаштувати як завгодно, від лежаків і грилю до басейну. Т а велика кімната із мансардними вікнами, також є вихід на дах із площею яку можна переробити у балкон.
Загальна площа квартири 210 кв.м.. Квартиру можна назвати конструктором, так як її можна перепланувати під свої потреби, наприклад: Розділити кімнату, зробити вихід на дах із мансардного вікна, накрити терасу та встановити басейн із виглядом на Ратушу, або ж навіть розділити 1 та 2 рівень на дві квартири!
Хоч квартира і знаходиться поруч із центром міста, проте на дуже затишній та зеленій вулиці. Недалеко є парк Погулянка, сквер поруч будинку. Через дорогу знаходиться школа, та вся необхідна інфраструктура для життя.
Таких об"єктів дуже мало, тому якщо ви шукаєте щось дійсно особливе та площу для втілень будь-яких сміливих дизайнерських рішень то запрошую Вас на огляд квартири!
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 210 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Андрій Ковальов
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень