Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийРоксоляни
ID 4168492

Роксоляни вул.

Львів, Залізничний район

ID 4168492
59 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
68.36 / / 22 кв.м
2 / 12 поверх

Терміново продається простора 2-кімнатна квартира на вулиці Роксоляни з загальною площею 68,36 квадратних метрів. Розташована на другому поверсі з 12 в сучасному будинку. Це вигідне пропозиція для тих, хто шукає комфортне місце для життя чи інвестицій. Квартира продається по переуступці в четвертій секції будинку. Документи вже в стадії підготовки, а здача планується до кінця 2023 року. Опалення: власна котельня.

Щодо інфраструктури, навколо квартири знаходиться все необхідне для зручного життя та відпочинку. В межах 500 метрів розташовані аптека, зупинка транспорту, дитячий садок, супермаркет, торгово-розважальний центр, ринок, дитячий майданчик, школа, парк, зелена зона, магазин та кіоск. 

Не втрачайте час і розглядайте цю квартиру як вигідну можливість для себе чи як об'єкт інвестицій. Терміновий продаж створює унікальний шанс для швидкого та вигідного придбання житла в перспективному місці.

Продам 2 кімнатну квартиру 68.36 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень