Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийЛевицького-к
ID 4136584

Левицького К. вул.

Львів, Галицький район

ID 4136584
350 000 $

Продаж квартири

5 кімнат
240 / 112 / 34 кв.м
6 / 7 поверх
Продаж  5-кімнатної КВАРТИРИ ЗАКРИТОГО ТИПУ у будинку ЕЛІТ-класу по вул.Левицького - 210/112/34, 2012 року забудови,  дворівнева- на 6-7/7п. Висота стелі 3м., сучасний ремонт у Лофт-стилі, два туалети, душова кабіна, дві лоджії та один балкон. В ціну  входить:- частково меблі: вбудована кухня;посудомийка; холодильник; мікрохвильова піч;електрочайник;кондиціонери;антисонячні  ролети на мансардних і панорамних  вікнах;охоронна сигналізація «Аякс»;відеонагляд;домофон;броньовані вхідні двері;власне паркомісце.Збільшена потужність електрики до 10 kwt. Постійно працює опалення.Укриття на першому поверсі!Ціна-350 тис.у.о.Квартира вільна.

Для ЕКСКЛЮЗИВНИХ покупців, орендарів гарантована знижка на послуги. Додатково:  Агенція нерухомості "Абетка" запрошує до співпраці власників будинків, квартир, земельних ділянок та комерційної нерухомості, надамо якісні послуги з купівлі чи оренди об'єктів нерухомості. www.facebook.com/Real.Estate.Agency.Abetka.

Продам 5 кімнатну квартиру 240 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень